Sarew seyma_utku ağdadan sonra ölçamek lazım 😁😁 yapın gitsin hangisi kolayınıza geliyosa diyorum ya zararını görmedim henüz.
Feride-42 biyologelif ben son 1.5 ay hep ishal dim doktora sordum günde kaç kere giidyorsun dedi bende 3 kere dedim o da sıkıntı değil 7 ile 10 arası sıkıntı demişti. Önceki hamileliğimde
biyologelif Feride-42 hımm 3-4 ten sonra sıkıntı diye biliyordum. Bende yoğurt çok tüketiyorum ondan mı acaba dedim. Ben serklajlı olduğum için fazla çıkmamam gerekir
Tazeanneadayisi Bugün 1. Saat tokluk verdim benim makinamda 131 çıktı hastanede 117 çıktı 2. Saat makinada 126 çıktı hastanede 105 çıktı kafamda deli sorular 😂
Merveyzc1661 Tazeanneadayisi arada baya fark varmış cihazını değişcen yada doktorun normal dediyse normal hayata devam
Tazeanneadayisi Feride-42 Plus med fattest çok mutlu oldum valla yarın sonuçlar için gidicem 3 aylık şekerim 5.0 çıktı ona da çok sevindim idrarda keton pozitif diyor o nasıl bir şey bilemedim
seyma_utku Kızlar ben de sordum ya aletlerle ilgisi yok parmaktan alınanla damardan alınan arasında 20-30 oynuyormuş maalesef
Feride-42 nazkeve açlıklarım iyi çıktığı için arada açlık ölçüyprum. Tokluğu da ilk lokmayı ağzına attıktan tam 1 saat sonra ölçüyprum 140 altı olmalı
Ahsen46 Bende de cikmisti diyetle kontrol altina aldik ama ben pek inanmiyorum şekere yukluyorlar sonra şeker cikti diyolar 😊
Tazeanneadayisi Nundiyebiri Yarın 27 hafta bitiyor o kişi ben değilimdir diye düşünüyorum sağlıkla hayırlı zamanda alırız inşallah 🤲😍
Sarew 36+6 yı bitiriyoruz bugün.2 temmuza gün aldık nasipse. Sağlıkla kucağımız almak nasip olur inşallah hepimize 🙏🌺