Tazeanneadayisi Nundiyebiri 2 doz vuruyorum kahvaltı ve akşam yemeği öncesi pazartesi dahiliye kontrolüm var bakalım o sonuçlara neler dicek
Ysmn029 Feride-42 ciğer geliştirici falan yapmışlar mıydı peki benim de erken olma ihtimali var p yüzden soruyorum 38 i beklemeyebiliriz dedi
Tazeanneadayisi Nundiyebiri Sabah 8 akşam 6 dozdu daha sonra sabah 10 akşam 8 doza çıkardı şuan toparladı
Didonutella Eceee7 ne güzel ya bana bi diyet listesi verdiler sabah yumurtam bile yarımdı. En sonunda açlıktan başım ağrıdı ağlama krizlerine girdim ve diyeti alsatmaya başladım 😕 resmen hep aç geziyordum.
yamacin_annesi Sermec27 benim de açlık 93 çıktı saat 153 2. Saat 128 çıktı şeker yüklemesinde sizce nasıl ? , doktorum sıkıntı yok dedi . Açlık sınırda ama bunu söylemedi bilmiyorum 🤷♀️ 4. Ayımdan beri ekmek olarak tam buğday yiyorum. Benim sorunum ekmek makarna pilav vs. Değil de direk tatlıya düşkünlük kısıtlamalar koyuyorum kendime neyseki 27. Haftadayız bakalım 🙏
yamacin_annesi Nundiyebiri olabilir çok normal buradaki herkesin bir gün doğuracağı gibi .. doğum yapınca mesaja cevap yazılmıyor mu
Merveyzc1661 yamacin_annesi niye boyle bir tepki verdiniz anlamadim yeni dogum yapti cvp veremeyebilir o acidan yazmis arkadas
gulsahgul26 Kızlar 34 haftalığım şekerim açlık sabahları 80-90 arası çıkardı 2 gündür 100 görüyorum bu haftalarda artıyor mu yendiğim ettiğim hep aynı şeyler 🥺