seyma_utku Merveyzc1661 evet öyle yapıyorum ama karbonhidrat eksikliğinden oluyormuş bu durum da. Protein ve yağ ağırlıklı beslenmekten. Ne yiyeceğiz anlamadım ki şaşırdım iyice sinirlerim bozuldu
Merveyzc1661 seyma_utku kuzu seni çok iyi anlıyorum inan bana ama üzülme bir şekilde Allahın izniyle bitecek bugünlerde
busra1485 Yagmur_849884 açlık 90ı geçmemeli bana 120 ile insülin başlamıştı doktorum hem de 5 haftalıkken
Sermec27 Kızlar dua edin doğuma giriyorum en müsait oldugum bir zamanda yazcam buraya Allaha emanet olun 🤲🥰🌸
Yenianneadayi2208 Sermec27 Allah ım geldi mi o gün 🥰 Canım benim Allah ım sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin, çok şükür sende eriyorsun muradına 🤲 Muhakkak haberdar et bizleri.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
bebisini-bekliyor Sermec27 nasılsın canım dogum yaptın mı merak ettim Allah kolaylıkla saglıkla kucağına vermiştir insallah 🙏
Nundiyebiri Sermec27 senden güzel haberler bekliyoruz nasılsın iyi misin bebegin nasıl inşallah saglıcakla aldın kucagına
Feride-42 Sabah kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeğini kızarttım içine bir tatlı kaşığı terayağ sürdüm arasına haşlanmış yumurta sarısı koydum ohhh mis yanına domates salatalık yedim bakalım kaç çıkacak
Feride-42 2.saat 93 çıktı şükür ara olarak 10tane kiraz 5 tane erik yedim bir avuçta Antep fıstığı yedim
Feride-42 Merveyzc1661 meyve beni etkilemiyor bir de Antep fıstığı. Meyveyi de hiç sevmem aklım fikrim hamurişinde 🙈
Merveyzc1661 Feride-42 maşallah kuzu brn bir kase yoğurt çorbası içtim 112 çıktı 😂 beni herşey çok etkiliyor