Sermec27 Deletedmom737382 canım demirim bir türlü yükselmiyor normalde 1 taneydi sonra doktor 2 ye cıkardı şimdide 3 e cıkardı her gün de mecbur et yirorum doktor demir için ye dedi
Deletedmom737382 Sermec27 anladim canim. Gercekten zor. Biz bile seker yüzünden ne yiyecegimizi sasirdik sende daha zor. Ama Allahin izniyle hepsi gecicek 😌
Sermec27 Deletedmom737382 inşallah canım inşallah vardır her zorlukla beraber bir kolaylık vardır bu arada öğlen 6 kaşık bulgur pilavı yanında brokoli yedim 96 cıktı tokluk 🥰
Deletedmom737382 @Eceee7 @Sermec27 @Suzii-90 kizlar bugün aksam yemeginden önce 99 cikti, yemekten sonra 91 😂🤦🏻♀️
Eceee7 Deletedmom737382 yarin bende olcecem saglik ocağına da gidip hem vitamin hem aclik glukoz da baktiracam aksam esim pizza söylemiş biraz yedim inşallah yarın çok yukseltmemis olur😒
Sermec27 Deletedmom737382 güzel canım valla ben bugun dısarda ydım cok yürüdüm efor sarfettim 2 lahmacun salata yogurt yedim 1 saat tokluk 129 cıktı napayım hakkettim 😁
Deletedmom737382 Sermec27 cok iyi cikmis canim. Dedigim gibi kendi kendimize stress yapiyoruz 140 diye sinir koymuslar degil mi 😂 afiyet olsun😘
Sermec27 Deletedmom737382 valla cok yoruldum baya yürüdüm eşime diyorum hakkettim ben ay bugun cok komikti ya markete gittik elime karam aldım aldım bıraktım cikolata reyonunun yanından geçiyoruz nerdeyse ağlayacağım eşim diyor alayım ben diyorum yok 😁
Eceee7 Deletedmom737382 senin doğum yakin sanirim oyle okumuştum çabucak geçsin saglikla dogsunalr inşallah cnm😇
Deletedmom737382 Eceee7 aynen canim az kaldi Allah izin verirse. Saglicakla gelsinler InsAllah 🤲🏻 Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin.
Deletedmom737382 Sermec27 ay canim bilmezmiyim. Tüm hamileligim boyunca gecen hamburger yiyerek kacamak yaptim, bacaklarim koptu yürümekten😂 ben bide baya agirlasdim artik bacaklarimda derman yok. Ayyy o esler yokmu benimkide birsey olmaz diyip duruyor🤦🏻♀️😅
Sermec27 Deletedmom737382 cok yürüdüğüm zaman kendime ödül veriyorum valla aynen alayım bir sey olmaz diyor yok diyorum yemem yiyemem ama dogumdan sonra gömeceğim hepsini diyorum 😁
Eceee7 Deletedmom737382 Suzii-90 Sermec27 benimde aclik 79 tokluk 97 cikti sabah saglik ocağına da kan verdim.bakalim orda çıkacak aclik ile evdeki arasında ne kadar fark olacak