Feride-42 Akşam yemeğinde 2 kepçe yoğurt çorbası bir dilim tam buğday ekmeği bir küçük parça karnıyarık salata ve yoğurt yedim 1.saat 103 çıktı
Merveyzc1661 Feride-42 çok güzel çıkmış ben akşam yemeğimi te dokuzu 10 geçe başladım yemeye 😂 dükkanı son bi temizliyim dedim baya acıkmıştım umarım yüksek çıkmaz 😂
Merveyzc1661 Sermec27 ahahahahah 😂😂😂 yicem seni ya. 😂😂 kaldı son 7 galiba senin birşey kalmadı hadi yine iyisin 😂
Merveyzc1661 Sermec27 aman birşey kalmamış yarın son 6 olcak sonra bakmışsınki pamuğun mis kokusuyla kucağında Allahın izniyle ❤️
Nundiyebiri Sermec27 ay lütfen dogumdan sonra bize müsait oldugun ilk an dogar dogmaz şekerin değiştim bunu bilğisini ver çok merak ediyorum bebek dıgdugu an şeker normale dönüyormu
ddiilleekk Sermec27 lahmacun muahbbeti geçtikçe canim nasil istiyor benim1.saati 195 çıkmıştı sizin gibi çıksa yerim hafta bir ya🙈
Merveyzc1661 Sermec27 kız bir kase mercimek çorbası aynı salatayı biraz beyaz ekmek yedim yine birinci saat 116 ikinci saatim 123 çıktı kafayı yicem
Sermec27 Merveyzc1661 bazen ikinci saat daha yüksek cıkıyor canım ben ekmeği sadece sabah 1 dilim yiyorum onun dısında yemiyorum yemeklerle
Merveyzc1661 Sermec27 😂 dondurma yemenin hayaliyle yaşıyordum birde tüh ya 😂 iyiki düşük çıkıyor nasılsa diye ölçmeden yemedim 😂
gulsahgul26 Sermec27 sermec iyi günler doğumuna az kalmış olmalı epeydir grupta aktif olamadım nasılsın bebek nasıl ya bu takipleri yapıyorum ama bebekte 2 hafta ilerilik çıktı suyu iyi dedi doktor bi korktum senin bebegndede bu ileri haftalık yşamışmıydın
Merveyzc1661 Nundiyebiri birşeyde yok aslında ama 🤷🏻♀️ Çok değişik birşey benimde son zamanlarda psikolojim çok yoruldu kuzum ama elden birşey gelmiyor insüline rağmen nedenböyle çıkıyor anlamış değilim rabbim yardımcın olsun bol su iç ikinci saat ölç bakalım
beyzasaglam Nundiyebiri hep 2 dilim yiyormuydun ekmek fazla olabilir mi ben korkumdan hep 1 dilim yiyorum