Nundiyebiri Ravzamuhammed canım yüksek çıkmış dikkat et acaba 7-6 gibi şekerli birşeyler mi attın agzına ondan da yüksek çıkmış olabilir
Ravzamuhammed Merveyzc1661 babm lrda ölçmüştm gidince tokken de ölçerm ozmn. Doktra gidecm pztsi günü
Merveyzc1661 Ravzamuhammed kaç haftalıksın ben açlık olarak sabah açlık önemli çünkü artık çok acıkıyorum ağzıma ara ara birşeyler atıyorum tansiyonum düşmesin diye
Sermec27 Kızlar öğlen 8 kaşık tavuklu bulgur pilavı yedim yanında blraz haşlama et yanında 7 8 kaşık salata yedim 93 cıktı tokluk bu kadar düşük beklemiyordum şimdi dondurma yiycem düşük cıkma şerefine 😁
Merveyzc1661 Sermec27 benim şaka gibi bir avuç leblebi dolu dolu olmamasına rağmen bir ayran 132 çıktı ağlama krizine girdim karnım bile doymadı şaka gibi ya
Merveyzc1661 Sermec27 yüksek değildi ama şeye sinirlendim hani ne yedim karnım doymadı bile hala açım nasıl yüksek çıkar diye sinirlendim ben
Damla24 Kızlar muz yiyen var mı aranızda glisemik indeksi yüksek diye almıyorum agzıma ara öğünde kendime buzlukta dondurduğum muzla muzlu süt yaptım üstüne balkon yıkadım biraz hareket ettim 134 çıktı bilmiyorum riske atmaya değer mii 🤔🤷♀️🙏
Damla24 Sermec27 Ben de deneyim dedim canım bilmiyorum, havalar ısındı soğuk şeyler çekiyor canım meyve suyu içemiyorum bir tek ayran kefir seçeneğimiz az😔😔
Sermec27 Damla24 valla yapacak bir şey yok cok zor ama dayancaz Allh yardımcımız olsun sabr versin bize inşallah