Kuben Tgbanne Aslında ilginç bir şekilde doktor korkulacak bir şey yok sadece sınırda karbonhidrattan uzak dur dedi. 75 gram içmiştim içeceği. 1.saat 173 2.saat 137 çıktı.
Sermec27 Bugun aclık 79 cıktı 1 bucuk dilim tam bugday ekmeği ile kaşar kaymak cemen tavada yumurta salatalık yedim 120 cıktı iyiki ekmeğin geri kalan yarısını yemedim 🥰
Feride-42 Hayırlı günler kızlar telaştan yazamadım kusura bakmayın sabah kahvaltıda bir bardak ayran domates salatalık ve eşimden kalan tostu yedim 1.saat 128 çıktı ekmeğim bitti maalesef almam lazım
beyzasaglam Sermec27 ben kahvaltılarımda hep 130a yaklaşıyorum bazen geçiyorum 😐1 dilim ekmek yiyorum onun yerine 2 tane falan karabuğday patlağı yesem fark edermi sence
Sermec27 beyzasaglam ben normalde bazen ara öğünde 2 tane karabuğday patlağına labne sürüyorum 110 falan cıkıyor ama yanında kaşar yumurta zeytin yense ne cıkar bilmiyorum 🥰
Merveyzc1661 Bir kabak yarım patlıcan bir yumurta iki yemek kaşığı undan mücver yaptım az yagda kızarttım ketçap mayonez 🙊 2.300 adım attım evde 111 çıktı 🙊 uzun zamsn sonra karnım doydu
Ysmn029 Kızlar 5 kaşık taze fasülye bir tane biber dolması 1.5 dilim ekmek ve yanında yoğurt yedim 137 çıktı neden bu kadar yüksek ki anlamadım hangisi yükseltmiş olabilir
Merveyzc1661 Ysmn029 biber dolmasının yanında ekmek olduğu için olabilir canım ama sonuçta sınırın üstü değil bol bol su iç düşer on dakikaya
Feride-42 Ysmn029 ekmekle beraber biber dolması olduğu için böyle çıkmıştır ben dolma yerken 2 tane yiyorum ekmek hiç yemiyorum çıkmıyor benim
Feride-42 Akşam yemeğinde 3 kaşık nohut yemeği 2 kaşık pirinç pilavı 1 tabak salata yedim 1.saat 112 2.saat 85 çıktı. Az önce de 3 erik 3 kayısı 1 tane yeni dünya 10 tane çubuk kraker yedim ilaç içmem gerekiyor mideme. Dokunmasın diye yedim ama ölçmeyeceğim