BirMuallime Sermec27 yok olmaz canım benim en düşük 92 gördüm. O da bir kere senin gayet iyi normal yani değerlerin benim genelde 95üstü idi 95 110 arasında gidip geldi hep
Nundiyebiri BirMuallime rabbim yarfımcınız olsun bir şey sorcam 33-5 dogum yaptınız bebeginiz küvezde kaldımı
BirMuallime Nundiyebiri sadece tedbir amaçlı 1 2saat kaldı sorun olmayınca yanıma verdiler canım.Allah razı olsun
Nundiyebiri Sermec27 doktor şekerin var 40 Haftada dogmazsa alırız gibi birşey dedim i dün öyle birşey duydum şeker hastalarında 40 ı geçirmiyorlarmış Ünsülin kullananlarda da 39 u geçirmiyorlar
Sermec27 Nundiyebiri canım ben zaten riskli gebeyim 2 kaybım var ilk oğlumu kaybettim ve ilk doğum sezeryandı doktorum 38+2 de alcaz bekletmiycez dedi
Rat Nundiyebiri aynı durum bende var 39. Haftadayım ve beklemek risk dedi. Suni sancı ile doğumu başlatacak.
Nundiyebiri Sermec27 benimde iki kaybın var ama bana demedi hiç belkide demek için erken devlete mi gidiyorsun özele mi
Merveyzc1661 Sermec27 sağlıkla kucağına al inşallah kuzucuk seni merakla mekliyorum çünkü senden sonrada ben çok yakınım 😂😂
Sermec27 Nundiyebiri canım ben doguma yakın kaybettim ondan dolayı bir de sezeryan oldugu için önceki dogum normali beklemiycez yani özele gidiyorum canım
Nundiyebiri Sermec27 hadi hayırlısı bakalım şekerin nasıl düzeldi mi en son çok güzel gidiyordu n sende gidersen biz kime soru sorcaz 😢
Sermec27 Nundiyebiri canım şükür iyi gidiyor hala sekerim ben elimden geldiğince hep buradayım girmeye calışırım canım
Nundiyebiri Sermec27 Bebegin hiç sorun çıkarmaz da hep girersin inşallah annemiz gibisin burda deneyimlerinden dolayı 🤭
Sermec27 Nundiyebiri ayy canım teşekkür ederim 🥰 🌸 inşallah canım hep yanınızda olmaya calışırım Allahın izniyle 🤲 🥰
biyologelif Açlık ve akşam şekerim normal ama sabah kahvaltıda diyete uygun yediğim halde yüksek çıkıyor. 150 çıktı 2. Saat sonunda da hızlı düşüyor 96-100 e anlamadım gitti