Bsmlh Suzii-90 kuzu mama içine 1 çay k hakıkı zeytin yagı dr onerdi günlük 2 çay k geçmesin dedi hem besine yardımcı dedi hemde gazına ben daha alamadım hangi markanınki 100/100 bilemedim
Suzii-90 Bsmlh tmm cnm bildiğin biri varsa ondan al istersen biz öyle yapıyoruz eşimin arkadaşından aldık kendileri yapıyorlar
Bsmlh Mipek canım ciger iğnesinde 165 175 gordum korkma hatta doğuma girmeden sabahta vuruldum 37+0 olduğu için
Sermec27 Bsmlh iyiyim canım şükür 34 haftalık olduk bugun kontrol var Allah nasıp ederse 38 de olacak dogum 28 gün kaldı sabırla bekliyorum inşallah sen nasılsın bebiş nasıl 🥰
Cansu_03 Mipek aynen canım takip et bugün yada yarın girer düzene hiç korkma bnmde 3. Günüm bugün düştü çünkü hiç korkma stres yapınca daha da çok çıkıyo o kadar yükselmeden bişey olmaz dedi doktorum gönlünü ferah tut😊🙏
Bsmlh Sermec27 hadi inşallah cnm az kaldı az saglıkla gelsın inşallah nst başlar senınde bu hafta haber ver gelince canım bebiş iyi kuzum anca kılo alımı basladı 10 gün sonra aşılar baslıyor bakalım cnm suan elhamdulillah iyiyiz
Sermec27 Bsmlh canım nts başladı zaten 2 hafta önce 🥰 cok şükür canım rabbım daha iyi etsin inşallah 🤲 🥰
Bsmlh Sermec27 oylemı benımde erken başlamıştı nst şekerde kafana takma benım hepten düştü kılo zaten almamıştım eskı kıyafetlerime hep sığıyorum doğumdan beri😁🥰
Sermec27 Bsmlh şükür canım değerlerim güzel gidiyor 12 haftadır diyet yapıyorum 1 kılo aldım sadece bu süre içerinde 6 kez falan sınırı geçtim sonu da gelir inşallah 🤲 🥰
Bsmlh Sermec27 hiç bişi olmaz Allah’ın izni ile bak ben şimdi şekere batıp çıkıyorum ama hala oynama yok elhamdulillah hep konposto kayısı içiyorum kendı suyuna yarın yemek k şeker ile
minnakveben Kızlar bugün hastanede açlık tokluğuma baktırdım açlık 71 tokluk 78 cıktı 32haftalığız acaba sonlara doğru değerler normalemi dönüyo artık
Sermec27 minnakveben ben 34 haftalık hamıleyım aclıklar 80 95 aradı cıkıyor ama genelde 85 cıkıyor tokluklar 100 140 arası ama 100 115 cogunlukla ben 12 haftadır diyet yapıyorum 6 kere 140 ve üzeri gördüm sadece 🥰 benim o kadar düşük değil valla
Nundiyebiri minnakveben Ayyy çok güzel çıkmış olabilir son haftalara yakın arkadaşların da vicudu düzene biniyor darısı başımıza genede dikkat et canım
Bsmlh minnakveben canım ben son zaman hepten düştü artık tatlı bile yedım yükselmedi doğumdan snr da kalmadı elhamdulillah
minnakveben Sermec27 demekki kişiden kişiye değisiyo doktor dengelemişsin dedi artık böyle devam et dedi insallah sag salim alıırız kucagımıza hepimiz 😊
minnakveben Nundiyebiri saol canım bu aralar kaçamak yapmama ragmen yükselmiyo ama yine de dikkatli olmakta fayda var herzaman ☺️
seyma_utku Epeydir düşük çıkıyor diye kendimi şımartayım dedim. Kısır, 1 poğaça ve nohut yedim 155 çıktı, daha tövbe 😣☹️
Feride-42 Yok yok kızlar bence benim şekerim falan yok kahve içtim sade yanında çikolata yedim bir avuç kuruyemiş yedim 107çıktı
Ysmn029 Feride-42 bende bazen şüphede kalıyorum canım bugün mesela erik çilek yedim baya da yedim sonra et dürüm yedim lavaşta ölçtüm 125 çıktı bu yediklerime göre