seyma_utku Canım çok çekti bir çılgınlık yapıp maraş sadece dondurmadan biraz yedim bakalım ne çıkacak 🥺 Psikolojik midir vicdan azabından mı nedir direkt başım ağrıdı yedikten sonra 😂
Sermec27 seyma_utku algida maraş usulu sade dondurma 1 dilim cıkarmıyo canım 110 falan cıkıyo 🥰 yiyeceksen ondan ye 1 dilim seker oranı 16 ben bugun ara öğünde yedim
seyma_utku Sermec27 tam da ondan yedim geçenlerde sen mi başkası mı bilmiyorum çıkarmıyor demişti diye 🙈 bakalım inşallah benimkini de çıkarmaz
Sermec27 seyma_utku inşallah cıkarmaz canım beni cıkarmadı hatta ben bazen üstüne 1 cilek doğruyorum bazen 1 kare bitter cikolata eritiyorum cok güzel oluyor 🥰 🙈
Feride-42 Öğlen iki dilim tahinli pide bir tatlı kaşığı kahvaltılık çikolata ve bir bardak ayran içtim 115 çıktı şekerim
Feride-42 Şimdi de biraz karışık kızartma bol yoğurt domates salatalık bir dilim tam buğday ekmeği ve bir kaşık makarna yedim bakalım kaç çıkacak
Sermec27 Kızlar akşam domatesli şehriye corbası 6 kaşık bulgur pilavı yanında patlıcan ve kabak sebze yemeği vardı patlıcan ve kabakları yağladım fırında sonra domatesli soganlı sosla tencerede pişirdim cok güzel oldu 1 tabak dolusu da ondan yedim 117 cıktı 🥰
biyologelif Sermec27 çok güzel bende dünden aldığım abdest ile bugün namaz kıldım. Sebzeli bakliyat çorbası kuru patlıcan cacık salata yedim . Ekmek hiç yemedim. 120 çıktı💃
Dbe24 5 6 adet çiğköfte Kaşarlı domates çorbası Brokoli salatası Ekmek hiç yok Yanınada ayran içtim tokluk 112 çıktı ben hala çözemedim bu işi çok acamiyim normalmi acaba 🙄