Nundiyebiri Ysmn029 yol kenarlarında bir tane ev olurya dersin bunu buraya bir insan neden koyar diye 😁😁😁 öyle bir yerde valla nereye baglı bilmiyorım da dogursa evde dogurturum kesin
Ysmn029 Nundiyebiri bende devlette yaptırdım testi doktor bi kagıt yazdı kaşeledi bunu göster onlara dedi. küçük sayılır gittiğim yer de hepsi birbirini tanıyor kağıdı görünce direkt yaptı devlette ki doktor testi
Nundiyebiri iro Hormonel salınımın artması kan şekerinin artmasına neden olur. Örneğin plasentadan salgılanan steroidyapıdaki hormonlar kan şekerinin düşmesinde görevli olan insülin hormonuna karşı olarak kan şekerini yükseltirler
Sermec27 iro hiç bir fikrim yok stres üzüntü de sebeb oluyor diye duymuştum bende gebe kalmadan önce ve sonrasında cok kötü üzüntülü günler geçirdim belki de sebebi oydu
Ysmn029 Nundiyebiri hiç bişey almadım ilkinden dolayı korktum almaya bişey olursa diye hala da korkuyorum bi 30 lara geleyim de öyle düşünüyorum sen aldın mı
Ysmn029 Nundiyebiri aynen öyle olur onlar basit kolay şeyler ama çok alınacak şey var bazen düşünüyorum da toplu alımda nasıl olavak 😂😂
Ysmn029 Nundiyebiri isimli yaptırmayı düşünüyorum hastane çıkışını bir site buldum instagram da ama cesaret edemiyorum işte ya