Anne01 Nundiyebiri acaba hangisi doğru o yüzden sordum insulin vurulup sonra ölçmek mi, ölçüp sonra mi vurulmak
gmzrk Merhaba hanımlar benim bi sorum olacak sizlere sabah açlıklarıyla başa çıkamıyordum daha önce de yazdım hala 100ün altına düşmüyor bana bir formül verin nolur. Ekmeği çıkardığımdan beri beslenmemden tokluklarım 110 120 bandında 1.saat ama sabah ilk açlığım 100ün altına düşmüyor akşam yine ekmeksiz ¾ küçük parça tavuk ayran ve domates yedim tokluğum 113 dü akşam 7 gibi yedim sonra 21.30 da yarım çay bardağı leblebi yedim 22.30 da da yattım sabah 9 da ölçtüm açlık 111 neden anlamlandıramıyorum . Gece 10 ünite levemir de vuruyorum uzun oldu kusura bakmayın ama çok dertliyim 😔
Sermec27 gmzrk aslında gece yatmadan ara öğünde yapıyormuşsn sanırım insülin de kullanıyormşsn bilemedim canım neden böyle oluyor doktorunla konuş bence
gmzrk Sermec27 Evet kullanıyorum hem novarapid hem gece levemir kullanıyorum bayramdan sonra artık ne yaparsam yapayım düşmüyor normalim mi bu dicem bilemedim böyle birşey olabilirmi diye bayramdan sonra sorabileceğim artık teşekkür ederim 🌼
Nundiyebiri gmzrk bende insülin kullanıyorum. Günde 4 kez siz kaç kez kullanıyorsunuz benim de aksine sabahların düşük çıkıyor yani doktorun dediği değere göre bana açlıgın 100-110 arası olması gerek dedi 110-150 arası da tokluk dedi
gmzrk Nundiyebiri 3 kere novarapid 5 ünite gece 22.00/23.00 arası levemir 10 ünite vuruyorum canım ama ne yaptıysam açlığım düşmüyor . Aç da yattım yok ara öğün de yaptım yok iğnelerin ve ekmeği bırakmanın artısı bana tokluklarım 160-170 bandından 110-120 ye düşmüş olması şükür ama açlıkları artık normal kabul edicem çünkü her yolu denedim.
Nundiyebiri Açlık 92 Tokluk 173 1 haşlanmış yumurta 1 domates_nar ekşili_ Közlenmiş biber Küçük peynir tuzsuz Nar ekşisi yükseltti muhtemelen
gmzrk Nundiyebiri Benimde açlık 109 tokluk 118 çıktı 2 yumurta bir parça peynir 2 ceviz 3 yeşil ekşi zeytin domates salatalık şekersiz çay
gmzrk Nundiyebiri Nundiyebiri evet canım her öğün önce ölçüp sonra vuruyorum. Yemekten 10dk kadar önce ölç ve yap demişti doktor
Ysmn029 Nundiyebiri canım benim de sabah açlık 82 tokluk 130 çıktı ama nasıl iyi mi acaba kahvaltıda diyet listesinin dışında bişey yoktu ama biraz yüksek geldi bana
Sermec27 Kızlar aclık 89 cıkmıştı ölçüm yaptıktan sonra tuvalete gittim hareket ettim blraz sanırım o ara aclık düştü sonra kahvaltı yaptım 1 dilim tam bugday ekmeği 1 haşlama yumurta 5 zeytin blraz kaşar blraz Ezine peyniri yedim sonra az iş yaptım tokluk 91 cıktı 🥰
Merveyzc1661 Sermec27 ya bu ara bende anlamıyorum bak 2 dilim su böreği yedim bir yumurta tokluk 95 çıktı 🤷🏻♀️ Sıcakların etkisimi acaba birşey anlamadım 🤦🏻♀️