Dbe24 Sermec27 Nasıl hazırladınız acaba ben şidi bi 10 gün takipte kalıcam sonra doktor not aldıklarımı kontrol edicek 10 gün içinde düzelme ihtimali olurmu acaba bıraktırırmı diyeti
Nundiyebiri Dbe24 zamanla alışcaksınız sadece yazanı değil değiştirerek yemeye başlicaksınız neyin yükseltip neyin iyi geldiğini anlayınca daha güzel olcak sizin için
Dbe24 Sermec27 Maşallah valla inşallah biran önce düzelir ya Sağlıkla gelsinlerde dayanırız artık ☺️🙏🏻
Nundiyebiri Dbe24 çok şekerli şeyler isterse canın ara öğün de Züber diye şekersiz çukulatalar var lezzetli ara öğün de deneyebilirsin
Nundiyebiri Feride-42 bende sadece sabahları çok yüksek çıkıyor açlık yüksek oldugu için toklukta yüksek
Sermec27 Dbe24 yani canım bir cok sey var yediğim hangi birini yazayım şimdi ama her gün yediklerimi yazıyorum arkadaslarda öyle o sekılde takip edebilirsin istersen 🥰
Sare_amine Suzii-90 canim hayirli olsun darisi hayirlisiyla bizlere insallah… yavrunla bol bol koklaşın 🥰
Sermec27 Kızlar ara öğünde 1 yulaflı kek üstüne 1 kare bitter cikolata erittim yanında 1 bardak süt 111 cıktı 🥰
Nundiyebiri Sevecev valla kafası saoldaysa kız sagdaysa erkek diye gördüm ben hep sizinkide solda kız gibi bide galiba yanlış yere attınız
Dbe24 Nundiyebiri Yaa ilk defa duydum çok teşekkür ederim araştırıcam nerde bulabilirim diye çok sağolun ☺️
Nundiyebiri Bir şey sormak istiyorum ayagım asansör kapısına sıkıştı bayagı parmaklarım kanadı ve morardı şişti gebelilte röntgen sakıncalı ne yapabilirim
Dbe24 Nundiyebiri Röntgen önermiyorlar ama kurşun geçirmeyen bi şey var zorunlu olunca onu koyuyorlar ayak olunca belden aşağıyı çekerler zaten karnınıza denk getirmezler röntgeni
Anne01 Sermec27 sağ ol canm benim ne zamandır karpuz çekiyordu canım rüyalarıma giriyordu şükür kötü çıkmadı