Eceee7 Sermec27 birsey olmaz canım bende dün esime nohut ve pilav yapmıştım 2 kasik pilavdan yedim tokluk 119 du o kadar az yemişsin etkilemez bile
biyologelif Nurgul54 evet kuru meyvelerin öyle bir etkisi var. Benim tek üzüntüm kuru kayısı bağırsak rahatlatıyordu.
Eceee7 Sermec27 diyetisyen e sordum da bugun bulgur kepekli makarna yasak değil ama sekeri yukseltebilir 7 8 haftan kalmis sık dişini dedi. Bebisi saglikli getirelim ondan sonra diyetine ekleriz dedi bi tek bakliyat a bide yulafa izin çıktı
Sermec27 Eceee7 yok ben bulgur yirorum haftada en az 2 3 kez hatta ama benim yükseltmiyo bulgur şekerimi ama kepekli makarna denemedim daha
Sermec27 Suzii-90 Deletedmom737382 Dilara1903 Tubaaa90 kızlar benim cogu zaman böyle cıkıyor neden acaba bugun akşam tokluk 1 saat 97 ikinci saat 101 cıktı neden böyle oluyor acaba Eceee7
Deletedmom737382 ben bugün 3 dilim balik, corba, bide tam tahilli spaghetti yaptim yanina salata. Bir saat tokluk 106 cikti 😌
Sermec27 Deletedmom737382 ayy spagetti mi ben cok korkuyorum yemeye yaa bende yeşil kabak yemeği 1 tabak yanında haşlama et yanında salata eşime de nohutlu pirinç pilavı yapmıştım ondan da 1 kaşık aldım dayanamadım 1 saat tokluk 97 cıktı 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 iyi cikmis canim. tam tahilli spaghetti ama öbürüne bende cesaret edemem😅 seker düsük ciktigi sürece sorun olmaz.
Sermec27 Deletedmom737382 kepekli olur mu acaba ya bugun kepekli makarna yapacaktım gözüm korkttu yapamadım 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 olur canim denemen lazim. herseydende mahrum kalamayiz iki canliyiz sonucta. yemekden sonra hemen hareket edersin 🥰
Tubaaa90 Sermec27 korkma dene canım ben beyaz makarnayı bile denedim çok yumuşamıcak makarna bide markasıda önemli iyi olanlardan al yoğurtla ye ben makarnada en fazla 120 gördüm
Dilara1903 Sermec27 doktor bana makarnayı yasaklamadı mesela normali bile serbest ama ben kepekli yedim.
Sermec27 Deletedmom737382 valla denemek istiyorum sonra da yürüyüş yaparım bugun o 1 kaşık pirinç pilavı yedim ya resmen tadı damağımda kaldı valla bu diyet işi cok zor 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 normal makarna bende cesaret edemem. 😅 zaten simdiye kadar ki tek kacamagim dün oldu, oda hamburger yedim ve yüksek cikmadi cok sükür. caninin cektigini az az ye sonra bol hareket 🥰
Sermec27 Dilara1903 yok sadece gebelik şekeri cıktı insülin direnci falan cıkmadı bir test var adını tam hatırlamıyorum ama doktor ona baktı normalde 5.7 yi gecerse sıkıntıymş benim 4.88 cıkmıştı
Sermec27 Deletedmom737382 ay valla öyle canım öyle bir bağlıyım ki diyete kaçamak bile yapamıyorum sma deniycem makarnayı kepekli olarak 🥰
Dilara1903 Sermec27 birinci saat ölçümle ikinci saat ölçüm arasında çok fark olmaz ise insülin direnci vardır diye biliyorum.benimde mesela birinci saatim 130 ise ikinci saatim 100e düşmüş oluyor. Bahsettiğiniz değer son üç aylık şekerinizin değeri