BirMuallime Eceee7 Allah razı olsun canım😊evet cuma doğdu canım iyi çok şükür şimdi inşallah senin de bi sorun olmaz sağlıkla zamanında alırsın kucağına benimki aceleci çıktı 🤭
Eceee7 BirMuallime saglikli olsunda canim benim 34+4 de randevum var bakalım ne diyecek 33+3 de 2187 gr di benim kiz 😊
BirMuallime Eceee7 maşallah canım haftasıyla uyumlu gidiyor değil mi😊inşallah güzel geçer kontrolü iyidir prenses 🤗
Tubiko52 Günde 6 öğün mü yiyorsunuz ? Bana diyetisyenim 3 öğün verdi sabah kahvaltı ara öğün akşam yemeği 🤔🤔
Bsmlh Sermec27 @Suzii-90 @Eceee7 kızlar ben Cumartesi doğum yaptım ama narkoz bıraz agır geldi yazamadım bugun çıkıyoruz kısmetse kızım benımle 🤲 biraz minik dogdu ama beklediğimizden ama olsun saglıkla geldi 🤲🤲 elhamdulillah darısı sizlere inşallah
Eceee7 Bsmlh hayirli uğurlu olsun saglikla büyüsün minik kızın canim🥰 kac kilo dogdu.canim ultrason kaçtı sen iyi misin cok mu zor geçti dogum
Bsmlh Eceee7 vanım ultrason 3 dü ama benek kasıldıgı için dr saglıklı ölecemıuorum diyordu 2600 doğdu
Suzii-90 Bsmlh Eceee7 biyologelif kizlar bende doğum yaptım çok şükür iyiyiz darısı sizlere insallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin 🤲🥰😊💙
Bdh6445 Kizlar aclik 80 cikti 1 haslanmis yumurta 2 dilim peynir 1 bucuk dilim ekmek 3 adet buyuk boy zeytin 1 kase salata yedim 114 geldi
Eceee7 Bdh6445 benimde aclik 73 tokluk 114 cikti yarim avokado 1 ceviz 1 h yumurta 3 dlm sucuk 30 gr peynir domates salatalık 5 zeytin 2 dilim cavdar ekmegi yedim
Bsmlh Sermec27 cok şükür cnm iyiyiz çıkış beklıyoruz ama ayaklarım cok kötü felaket şiş ilk gün anestezi cok sarstı ama hıc yatmadım hep yürüdüm🤲
Aryamliya Bsmlh cok sevindim canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun omru guzel olsun insallah 🤲 kuveze girmedi dimi kac kilo dogdu
Bsmlh Aryamliya amin cnm Allah razı olsun 2600 dogdu 37+0 3 kılo gözüküyordu ama olsun saglıkla geldi ya
Sermec27 Eceee7 vayy 2 dilim ekmeğe ragmen güzel cıkmış bende bugun 1 bucuk dilim tam bugday ekmeği birine labne sürdüm 3 dilim kaşar 2 zeytin blraz salatalık yedim 35 dk sonra ölçüm yapcam bakalım kaç cıkacak 🥰
Merveyzc1661 Sermec27 bende 1 yumurta haşlama bir domates yarım salatalık bir dilim tam buğday ()nimet) bir dilim peynir yedim 106 çıktı yürüyüş yaptım ona rağmen😂 fazla mı normal mi 🙊 bilemedim
Eceee7 Sermec27 canim hic tuz yok ya ondan sanirim bide cavdar ekmegi hic yukseltmiyr ben sucuktan korkmustum esimin zoruyla yedim ama yukselmemis bugun kahvaltıyı sağlam yaptim 😊 öğlene de firinda somon ve salata yapacam
Merveyzc1661 Sermec27 iyi bari dedim yürüyüş yapınca daha düşük çıkar belki diye 😂 neyseki son 2 ay sen kaç haftalıksın kuzum
Eceee7 Bdh6445 sucuktan korkmuştum biraz ama diğer hersey tuzsuz olduğu için sanırım yukseltmemis😊 sağlam kahvalti yaptim sabah fazlasıyla doydum