Kon onu diyetisyeniniz karar vericek yine 1 hafta insülin sonuçlarınızı yazıcaksınız doktor bakıyor sonuçlar çok iyi ve düşük diyeti biraz salıyor mesela 4 kaşık bulgur değilde 6 kaşığa çıkartır yani buna kendiniz karar veremiyorsunuz ben artık beni neyin yükselttiğini biliyorum mesela normal yoğurt yükseltiyor ama laktozsuz 3 kase bile yoğurt yesem etkilemiyor. Unonun tam buğday ekmeği dışındaki tüm ekmekler şekerimi yükseltiyor bunu ben kendim deneyimledim bedeninizi takip edin sonra herşey oturuyor. Şuna sütüm yoğurdum peynirim zeytin herşeyim laktozsuz ve yarım yağlı o yüzden istediğim kadar yiyebiliyorum ama bunu çakmam 1 ayımı aldım denemediğim şey kalmadı. Şuan züberin şekersiz fıstık ezmesine başladım 3 gündür hiç etkilemedi ve 1 dilim ekmeğe sürüp çok rahatça yiyorum. Ayrıca koskanın diyabetik helvası da beni yükseltmedi. Bimde satılan şekersiz çikolatada etkilemiyor ondan 1 pıt mesela hergün ara öğünde sütle tüketiyorum. Meyve olarak çilek ve elma dışında henüz denediğim bir meyve yok 🤦🏻♀️ eriği bekliyorum dört gözle onun dışında bakliyat olarak nohut fasulye bamya kabak patlıcan bunlar da etkilemiyor. Erişte bulgur basmati pirinç bunlarda etkilemiyor. Özellikle basmati pirinç kesinlikle alın ben dolma bile yaptım ve etkilemiyor. Kendim süt ve çilekten dondurma yaptım o da etkilemedi işte yılmadan bu evreyi bu şekilde atlatıcaz sadece sabır etmek önemli 🙏🏻