Ftmglbkr Bsmlh Ben de bamya çorbası ve normal makarnadan spagetti var. Salata yopurt yanında 🙈 Dayanamadım makarnadan yedim. Şu an yürüyüş yapıyorum 🙆🏻♀️ inş çok etkilemez
Ftmglbkr Nundiyebiri çorba yiyeceksen bir kepçe, ekmeği de yarım yeyince dengeliyor. Ben tavuk sote olunca ekmekle iyi gidiyor diye çorba içmiyorum, yanına yoğurt salata oluyor. Güzel oluyor 🙆🏻♀️
Suzii-90 Sermec27 gulsahgul26 Bdh6445 Bsmlh Ftmglbkr bende yürüyorum şuan 1 kepçe corba mercimek biraz karnibahar az da ev eristesi salata ayran yedim bakayım erişte etkilicek mi
Ftmglbkr Nundiyebiri yaylayı ben bir kepçe içmiştim. Sorun olmadı. Ama ben akşamları genelde ekmek yemiyorum. Ekmeksiz ve ekmek yerine geçen bir şey olmadığında dene sen de
Bdh6445 Yemekten 1 tabak dolusu taze fasulye 1 kase salata 1 dilim ekmek yedim biraz yurudum 96 cikti
Sermec27 Kızlar 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 5 6 kaşık türlü yedim içinde patlıcan kabak patates soğan vardı 6 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık salata yedim hiç hareket etmedim 112 cıktı 🥰
gulsahgul26 Sermec27 süpeeeerr👍 Bnmde akiam açlığım :86 tokluk :128 yediklerim 1 kepçe mercimek çorbası , yahni , 4-5 yemek k bulgur pilavı 2 kaşık ylgurt yağsız salata☺️
Bsmlh Sermec27 kuzum krep(tam bugday) içine tavuk sote üstü kaşar attı eşim fırına ben yarısını yapmıştım zaten yanına 1 kepçe arpa şehriye çorba salata yedım 1.saat 115 ama ciddi doydum 😁
Nundiyebiri Sermec27 evet çok mutlu oldum bir şey sorcam akşam yemeğinden sonra ara ögün yapıyor musunuz çünkü ben sahura kadar oturuyorum
Sermec27 Nundiyebiri ben 12 1 gibi yatıyorum genelde kuruyemiş ya da yogurt içine 1 kaç çilek az yulaf ezmesiyle beraber yirorum 10 gibi 🥰