alpinannesiii gulsahgul26 benimki de hep düşük ölçüyordu son bi aydır kan verdim 10 birim düşük çıkıyor optima. Brn değiştim cihazımı
alpinannesiii gulsahgul26 optima kullanınca max 110 görüyordum son bir ay. Seviniyordım da öyle değilmiş malesef
Sermec27 alpinannesiii Umutttr Bsmlh Eceee7 gulsahgul26 alpinannesiii Dilara1903 Feride-42 Anneyizbiz Suzii-90 demetinceyildirim Ftmglbkr tinymom fhozknk damlaaltinay kızlar akşam 1 kase sehriyeli domates corbası yanında kabak fırına attım 1 tane 1 biber fırında ve 1 dilim patates fırında yanında 3 catal kepekli makarna 4 kasık salata 104 cıktı 🥰
Bsmlh Tubiko52 benımde 2 saat canım o bizim bünyemize göre ayarlanıyor benım mesela ılk saat hep düşük 2 saat yüksek cıkıyor insülin direnci ve kolestrol bakıldı bundan kaynaklı olabılır dedı şimdi 1.saat düşük 2 saat daha düşük düzeldi
Bsmlh msa06 walla ben el ayak titremesi oldu sonra zamanla ağzımda kuruluk ben troidim sandım ama 23 şeker bakıldı kanda yüksek çıktı o günden beri diyetteyim
Bsmlh Sermec27 kuzum bugun abartı yiyorum ben mesela koca bır tabak kıymalı karnıbahar yanına bır tabak tam bugday makarna yoğurt yedım öğlen 103 geldi🥰 ara öğün yaptım 5 te aksamada eşim bakalım ne yapacak 😁
Sermec27 Bsmlh ne güzel ya dün akşam ben 6 7 kaşık kepekli makarna 2 3 kaşık salata yedim 130 cıktı ama ara öğünde 134 cıkmıştı bemim onunla alakalı sanırım 🥰
Bsmlh Sermec27 evet oyle oldumu akşamı etkiliyor oyle olduğu zaman sureklı su iç idrarla at hemen düzeliyor
Bsmlh 123deryakulce maydanoz ileri haftalarda 3 aydan snr az tüketime izin var benım diyetisyen ye dedi de ben yiyemiyorum tadını sevmıyorum
Eceee7 Sermec27 canim benim hesabi geçici olarak askıya aldılar şüpheli hesapmis yeniden açmaya calisacam o yüzden eklymdm @Suzii-90
Eceee7 Sermec27 yarim karnabahar i rondodan geçirdim yarim sogan zeytinyagi ve salça ile kavurdum içine 3 yaprak.marul 1 domates 1 salatalik yesil sogan nane baharat biraz limon ekledim karistirdim bildiğin kısır oldu😊