Tubaaa90 Deletedmom737382 açlıklarım benim hep normaldi 70 80 arası tokluklarım da genelde 120 140 arasıydı ben toklukta 100 gördüğümü pek hatırlamıyorum bazen 150 leri görüyordum her kontrolde doktoruma değerlerimi gösteriyordum 160ı geçmedikçesılıntı olmaz arada o değerler tolere edilir demişti
Tubaaa90 Deletedmom737382 ailemde hiç kimsede şeker yok canım annemi babamı geç dede anane babaanne falan hiç kimsede yok ben astım hastasıyım yıllardır kortizonlu fısfıs kullanıyordum şekeri araştırırken uzun süre kortizon kullanmanın pankreasın işleyişini bozduğunu şekere yok açtığını öğrendim ondan şüpheleniyorum
Deletedmom737382 Tubaaa90 anladim canim. Gerci cok kiside Ailede yok yinede cikiyor seker. Allahdan gelene can kurban sag salim atlatiriz InsAllah bebislerimizide aliriz kucagmiza😌🌸
Sermec27 Eceee7 anladım 45 dk sonra ölçüm var 4 kaşık bulgur pilavı 2 dilim haşlama et 4 5 kasık susuz karnabahar yemeği brokoli yedim bakalım tokluk kaç cıkacak 🥰
Tubaaa90 Suzii-90 benim bu gebeliğimde en başında çıktı ama inş sizin çıkmaz genede dikkatli olmanız lazım ben 3.gebeliğim de olursa şeker hastası olarak bitiririm heralde😁😁
Suzii-90 Tubaaa90 insallah oyle bisey olmaz canim seker cok zormuş hele ki hamileyken daha zormuş seker hastalari insülin kullananlar herseyi yiyo ama bizim bebisleri düşünmemiz lazım
Eceee7 Sermec27 benim aclik 103.tokluk 119 cikti kızlar tokluklar 100 un üstüne pek çıkmazdı 3 4 gundur artista Suzii-90
Deletedmom737382 Bsmlh peki nezmn ve nede alicak doktor? Senin sekerin gayet iyi gidiyordu okuduguma göre, fazla da takip edemiyorum. InsAllah hersey yolunda gider canim hepimiz icin Allahim yardimcimiz olsun.