Sermec27 Dilara1903 bencede cok heyecanlı ay bize de yaz sonucu ona göre bizde deneyelim inşallah cıkarmaz yaa 🥰
Sermec27 Dilara1903 hadi bakalım cok heyecanlı 🥰🤭 insan dondurma yerken heyecanlanır mıymış biz heyecanlanıyoruz 😁
Dilara1903 gulsahgul26 Suzii-90 Anneyizbiz Eceee7 Sermec27 tinymom Mom8899 alpinannesiii damlaaltinay kızlaaar koşun koşun hemen markete koşun😂😂 109 çıktı💃🏽💃🏽 Ama dediğim gibi Algida maraş usülü sade dondurma yedim, 500 gramlık paketi 6parçaya bölmüşler 1 parça yedim💃🏽 Ama nasıl güzeldi nasıl iyi geldi anlatamam😂
tinymom Ara öğün olarak bişey yemiyorum aç kalıyorum öyle de ne yiyeceğimi bilmiyorm çünkü ne yemeliyim meyve kuruyemiş felan mı😏
Sermec27 tinymom canım ben züber yiyorum yanında 10 badem ya da yeşil elma az cilek yogurt yulaf ezmesi bunları tüketebilirsin
Mom8899 Sermec27 Merhaba ☺️ Öğle yemeğimi tam 12:08de yemeye başladım, 13:08de ölçüm yaptım 61 çıktı. Sabah, öğle ve akşam ölçüm yapcam öyle değil mi? ☺️
Sermec27 Mom8899 evette canım 61 cıkmaması lazım cok düşük 80 üstü cıkması lazım tokluğun 61 de riskli ya şeker aletin yanlış ölçüyor ya sekerin de sorun var ilk kanı parmaktan cıkar onu sil ikinci kanla ölç canım ilk kanla ölçme
Snms17 Mom8899 sizin makina bozuk olabilir mi ? 61 e kadar düştüyse şekeriniz terleme,ellerde titreme , uyuşma, hatta bilinç kaybına yol açabilir. Bende şeker düşüklüğü(hipoglisemi)var 60 a düştüğünde dünyam şaşıyor. Başka makina ile de test edin.
Sermec27 Mom8899 canım bilmiyorum ne yedin ama 61 cıkmaması lazım aclık için bile 61 cok düşük tokluk için baya düşük
Mom8899 Sermec27 Normal bi insanın şeker ölçüsü nedir bilginiz varsa iğne değiştirip eşimin şekerini ölçeyim, onunki de normal çıkmazsa cihaz da vardır dediğiniz gibi
Sermec27 Mom8899 yani canım aclıklar 70 100 arası diye biliyorum tokluklar da 80 140 arasında cıkması gerekiyor gebelikte böyle yani ama normalde tokluk 80 üstü cıkması gerek normal bir bireyde
Suzii-90 Mom8899 bu konu da bi bilgim yok canim ama bi ölç bakalım yemekten 2 saat sonra ölçülüyor benim bildiğim normal seker bide 120 altında olması gerekiyordur heralde normalde de
Suzii-90 Dilara1903 😂😂😂 hadi dene de bize de söyle valla magnumun kasesi cikmis eşim dedi alalım birlikte yiyelim tek yeme hepsini dedi olur dedim ama daha al demedim cesaret edemedim
Dilara1903 Eceee7 yaa canımsın içimi rahatlattın🤗 bi 40 dakika sonra ölçücem bakalım Eceee7 benim tansiyon düşük tuzu azaltınca baş dönmem oldu doktor azaltma dedi gulsahgul26 iyice denek oldum ben 😂 ben bitter yiyorum sıkıntı olmuyor Suzii-90 magnumda çikolata vardır büyük ihtimal benim yediğim sapsade 😄
Sermec27 Mom8899 bilmiyorum canım ama 61 cıkmaması lazım tokluk için cok düşük aclık içinde cok düşük takip et degerlerin hep böyle cıkarsa doktorunla görüşürsün bu durumu
Suzii-90 Mom8899 niyetliyse olmaz ki canim aclik ölçmüşsün sen eşine yemekten 2 saat sonra bakarsın aksama
Dilara1903 Eceee7 ben ilk haftalardan tansiyon aleti aldım eve canım sık sık ölçüyorum kafam rahat ediyor. Pudingi nasıl yapıyorsun ki hiç duymadım🤷♀️ Umutummm canım patatesi yiyeceksen soğutup yiyeceksin aklında olsun. Mom8899 senin yemeklerden sonra tansiyonun falan düşüyor mu?