Feride-42 Suzii-90 sakin ol canım bebeğinde etkilenir. Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın inşallah 😍 sağ salim kucağına al yavrunu
Feride-42 Bsmlh alpinannesiii sebebi yok canım 3 gün önce kontrole gitmiştim herşey yolundaydı doğum sancısıyla gittim hastaneye karnımda öldüğünü öğrendim.
Dilara1903 Sermec27 Ftmglbkr gulsahgul26 Namur Suzii-90 Feride-42 tinymom biyologelif damlaaltinay Bsmlh Eceee7 Anneyizbiz alpinannesiii Kızlar dün bi doktor arkadaşıma(yeni mezun) dondurma yiyebilir miyim dedim. Sadeyi dene çok çıkarmazsa sonra çikolatalı falan denersin dedi. Ben de dün Algida Maraş usülü sade dövme dondurma aldım. Bugün deneyeceğim ama çok korkuyorum 😄 500 gr olan paketten aldım 6 parçaya bölünmüş 1 parçasını yiyeceğim. Offçok heyecanlı imdb:9.4 ahahah😂
Bsmlh Eceee7 kuzum benım 1 H nst sancım cıkıyor hemde düzenli ama ben hissetmiyorum bana dedi sık sık olursa haber ver bende verdım ama sonra geçti sükür
Eceee7 Bsmlh iyi bari canim ben yazışmaları bazen takıp edemiyorum ellerim uyuşuyor diye telefona arada bakiyrm saglicakla gelsin 1 hafta dayansın bebisin inşallah 😇
Bsmlh Suzii-90 korkma canım Allah’ın izni ile sona geldin sen benden öndesin 1 H artık gelse bıle bebıs sorun yok 🤲🤲
Bsmlh Eceee7 amin cnm bana sık sık olursa haber ver demese ben vermezdım dedi eski sezeryan yerı kasılmadan ayrılır onu takıp edelim bide makat geliş sancıda hissetmiyorsun ben dedım haber verım bari ellerin için magnezyum verdimi
Bsmlh Feride-42 basın sagolsun cnm sebebı bellimi peki önlem almıştır bunda korkma Allah’ın izni ile🤲🤲
Feride-42 Bsmlh sebebi yok canım 3 gün önce kontrole gitmiştim herşey yolundaydı. Doğum sancısıyla gittim hastaneye karnımda öldüğünü öğrendim. Otopsi de yaptırmadık
Eceee7 Feride-42 afiyet olsun bende sabah aclik 73 cikti simdi.kahvalti yaptim 2 h yumurta Yarim avokado 2 ceviz 5 zeytin domates salatalık ve 42 gr uno cavdarli ve karabugdayli ekmek bakalım benim ne çıkacak esim tahin pekmez yedirmeye calisti sabah sabah gerildim laftan anlamiyr birsey olmaz deyip.duruyor stres yaptim inşallah yüksek cikmaz😔Bsmlh @Sermec27 @Suzii-90 @Dilara1903 @alpinannesiii @d
Eceee7 Bsmlh gunde 1 tane içiyorum canim ama hiç fayda etmedi tuzu sifirladim tatsız tuzsuz saman gibi yiyorum valla 😔
Bsmlh Feride-42 benım 65 çıktı bu sabah ama ben akşam yemedım kasılmadan az once 1 yumurta salatalık havuç yesıllıkler 2 bütün cevız 2 dilim süzme peynır 2 dilim tam bugday 5 zeytin bugun listem böyle bugun
Bsmlh Eceee7 Allah Allah bende de el kol vardı tuzu sıfırladım efermag magnezyum ve d vıtamını başlayınca geçti kuzum ya benım esımde aynı bunu ye bişi olmaz bir kasıktan ne olur anlamıyorlar
Eceee7 Bsmlh benimki magosit canim hic laftan anlamiyr bide üstüne gidip aliyr tatlıdır şudur budur anlamıyorlar iyiligimix icin yapıyorlar ama bilincsizce
Bsmlh Feride-42 allahım evladın orda şefaatcin melegın o senın inşallah mükafatın bu bebekte cok güzel olacak dualarım senınle rabbımın en güzel annelerındensın inşallah😘🤲
Sermec27 Eceee7 ben kesmiştim canım etiketleri zaten oğlum abisinin kıyafetlerini giyecek hiç bir sey almadık 🥰 alpinannesiii alpinannesiii Feride-42 Bsmlh Suzii-90 demetinceyildirim Dilara1903 tinymom Ftmglbkr Anneyizbiz damlaaltinay günaydın kızlar ilk kez aclık 94 cıktı bugun dünde 91 di 2 gündür 10 gibi ya tost ya sigara böreği yiyorum onunla alakası olabilir mi acaba bu arada canım pek bir şey istemedi blraz peynir az salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği dünden kalma fırında patates vardı 2 dilim soguk olarak ondan yedim 45 dk sonra ölçüm yapcam 🥰
Dilara1903 damlaaltinay gulsahgul26 Gullll35 Sermec27 Suzii-90 Ftmglbkr Feride-42 Bsknco Eceee7 Bsmlh Kızlar sabah 6 gibi tuvalete kalktım midem ağırıyordu 10 tane badem yedim su içtim uyudum. Sabah 10 buçuk gibi açlığımı ölçtüm ilk defa 90nın altında çıktı😄demekki çok uzun süre aç kaldığım için benim sabahları 93 -94 çıkıyormuş. kahvaltıda yarım simit(A101de simit sarayının dondurulmuş simidi) sucuklu 1 yumurta, 2 dilim ezine peynir,domates,salatalık,2 çay kaşığı fındık ezmesi yedim bir bardakta çay içtim 109 çıktı. O simiti alın ve yiyin çok lezzetli😂
Sermec27 demetinceyildirim Anneyizbiz fhozknk damlaaltinay Bsmlh Eceee7 alpinannesiii Feride-42 tokluk 113 cıktı kızlar 🥰
Eceee7 alpinannesiii sabah sabah sinirlerim zıpladı zaten sinirlenecek yer ariyrm seker yok tuz yok hiç birseyin tadi yok ellerim ağrıyor.uyusuyor bunaldım evde 😔