Feride-42 Kızlar 1 dilim tam buğday ekmeği iki kepçe yeşil mercimek çorbası ve bir kase ev yapımı yoğurt yedim 133 çıktı ya neden yüksek sizce anlamıyorum sabahki tosttan dolayı mı böyle çıktı sizce
Ftmglbkr Feride-42 Bazen aynı şeyleri yediğimim de bile farklı çıkıyor ben de o yüzden hiç bilmiyorum neye göre çıkıyor iniyor 🤦🏻♀️ Ben de; 1 tabak soslu tam buğday makarna (10 kaşık) 1 kase yoğurt yedim saat 136 çıktı 🤷🏻♀️ 10 kaşık çok geliyor bana onu anladım artık 🙈
Sermec27 Umutummm cok geçmiş olsun canım Ftmglbkr biyologelif Eceee7 Feride-42 Suzii-90 Bsmlh Umutttr Dilara1903 Anne01 demetinceyildirim Anneyizbiz Duygu17 Tubaaa90 damlaaltinay kızlar öğlen menemen yaptım 1 dilim tam bugday ekmeği ile yedim 116 cıktı 🥰
Suzii-90 Feride-42 hem ekmek hem corba yemişsin iyi bile cikmis canim corba normalde 1 kepçe yiyorum ben ekmegi de az tutuyorum corba ekmek yerine geciyo çünkü cnm
Eceee7 Suzii-90 afiyet olsun canim benim pek aram.yok cig kofte ile esim cok sever arada sipariş verir
Suzii-90 Anneyizbiz Sermec27 biyologelif Ftmglbkr Eceee7 Bsmlh kizlar bir tane tam buğday lavasina 3 4 tane çiğ köfte dürüm yaptim 1 bardak ayranla yedim biraz yürüdüm tabi daha önce denemediğim için 1.saat 124 çıktı 💃😊🥰 arada bir dürüm yerim artık 💃💃💃
Feride-42 Umutummm insülini değeriniz kaçken başlattı doktorunuz. Ve insüline başladığınızda ne yiyordunuz diyette
biyologelif Umutummm değerlerimiz kaç çıkıyordu ki insülin kullanıyorsunuz benim tokluklarım genelde 120-135 civarı 140 ı hiç aşmadım. Gündüzleri arada yoğurtla kaçamak yaptım ama akşamları ve kahvaltı sıkı tuttum. Size o değerlerde neden insülin verdiler
Sermec27 Suzii-90 Eceee7 fhozknk Anneyizbiz biyologelif demetinceyildirim tinymom Ftmglbkr Feride-42 Umutummm Dilara1903 Anne01 damlaaltinay kızlar akşam 6 kasık ince bulgurdan kısır yaptım yanında 6 kaşık salata yanında normal beyaz lavaşın ucundan bir parca kopardım üstüne 1 kaşık nohut ezmesi eşim fırında patates yapmıştı 2 dilim ondan yedim sıcaktı 101 cıktı 🥰
biyologelif Feride-42 bende kaşarı yiyorum aşırı değil tost yapmazsam 2-3 dilim ama tosta bazen 4-5 dilim koyuyorum
Eceee7 Diyetisyen haftaya çarşamba var ama bir sonraki ne zaman olur bilmiyorum haftalık aliyir diyetisyen 😊Anneyizbiz
Anneyizbiz Eceee7 aaa ne güzel diyetisyende değil mi hem de gebelik şekeri için. Hem de gebelik kontrolü hepsi aynı gün benim
biyologelif Suzii-90 çiğ köfte hastasıyım hamilelikte yemek bakımından en zorlandığım konu tıka basa çiğ köfte yiyememek hep sayılı yiyorum. Ama lavaş fikri güzel. Ben geçende untadın tam buğday lavaşından yedi o şekerimi yükseltti bugün uno tam buğday denedim düşüktü onuda tecrübe ettim
Suzii-90 Sermec27 evet canim hemoroid dimi neyse hamilelikten sonra nefsin için yersin bi tane canim 🥰
Sermec27 Suzii-90 öyle canım ki ben Gaziantepliyim acıya bayılırım artık cok yemeyeceğim galiba napalım yapacak bir şey yok 🥰
fhozknk Hanımlar canım çok simit istiyor. Gebelik şekerim var diyetteyim. Evde tam buğday unundan yapmak istiyorum yapıpta yiyen ve şekeri etkilemeyen bir tarif var mı?