Demett16 Sermec27 bende öyle valla canım çok dedim dengesiz bu ikizler burcu insanları diye şimdi başıma geliyor sanırım 🤭😅
Demett16 Dilara1903 hamburger yapmak istiyor canım ama tüm malzemeleri sıkıntılı diye cesaret edemiyorum ya 🙈🤭😔
Suzii-90 Demett16 yediğimiz ekmeğe yap canim arasına da köfte yap al sana hamburger 😂😂 biraz tosta benzer ama napalim
Tubaaa90 Demett16 eşim markette görmüş canım tam buğday hamburger ekmeği varmış unonun onla deneyebilirsin ekmeğini yiyoruz oda yenir heralde
Dilara1903 Sermec27 ben de 56 kiloyum şu an. Dün biri 24.haftayı doldurdun mu diyo.31 oldum dedim 😂 benimde arkadan hiç belli olmuyor sadece karnım var 😄
Sermec27 Suzii-90 ucu büyükmüş hemşire onu değiştir dedi kız bir yandan hemoroid ameliyat yeni oldum iğnenin acısı artık cok acı cekiyorum toto iptal 😁🤭
Suzii-90 Sermec27 😁😁 aslında çocuk için olanlar daha çok can yakar ilac çabuk gitmez bide yagli igne ben daha önce korkudan almıştım hemşire daha çok canın yanar demişti bana 😃 şimdi normal kullanıyorum igne değil de ilaç acıtıyo resmen 🥴
Bsmlh Dilara1903 canım ben yaptım pohça gibi ufak yap tambugdaydab etine de ekmek Galata unu koymadan yogur 2 tane ye hiç artmıyor
Dilara1903 Sermec27 hatta kilo bile verdim ben😄neyseki bebek alıyorda ben önemli değilim verdim mi aldım mı
Sermec27 Suzii-90 valla o daha az canını yakar dedi değiştirdim bilmiyorum artık neyse son 3 kaldı mecbur dayancaz 🥰
Tubaaa90 Suzii-90 inş canım doğunca gençleşiyorsun ama bak anne olduktan sonra anlayacaksın kalbin artık senin için değil onun için atıyor ona bişey olacakmı korkusu hastalanınca yaşadığın stres çok yoruyor ve yaşlandığını hissediyorsun😁