Sermec27 Ftmglbkr Feride-42 Bsmlh Suzii-90 demetinceyildirim Eceee7 Demett16 Anneyizbiz Umutttr Tubaaa90 damlaaltinay kızlar akşam 2 kabak attım fırına üstüne sogan domates sosu yanında sehriyeli domates corbası 3 dilim cok ince fırında patates yedim cok inceydi ve soguktu yanında yogurt 98 cıktı patatese ragmen 🥰
Eceee7 Sermec yaa bende dün akşam gaz sıkışması yasadim 2 saat o ara bebek çok kasildi sertlesti inşallah surekli olmaz gecmis olsun canim
Suzii-90 Tubaaa90 bende yedim 4 tane yoğurda dogradim yulaf ezmesi falan koydum 103 çıktı bi kac tane de findik ceviz badem yedim canim 🥰
Demett16 Suzii-90 öyle valla ama napalım bir süre daha idare edicez 32+3 bugün 30 dan sonra daha çok gün saymaya başladım resmen 😅🥰
Demett16 Tubaaa90 tam buğday lavaşı migrostan aldım canım. Akşamları en son 9.30 10 civarı ara öğün yiyorum sonra bir şey yemiyorum sabah açlıklarım da en fazla 86 çıktı şimdiye kadar genelde 70 82 arası çıkıyor.
Tubaaa90 Sermec çok geçmiş olsun canım iyi bari buruda atlattın kasılmaların neden oluyormuş peki nst ye soktumu
Sermec Tubaaa90 nts ye girmedim bugun hiç olmadı cünkü ultrasona girdim rahim ağzı uzublugu falan hersey yolunda dedi duphaston progestan kullanmaya devam dedi 5 tane de progestan iğne verdi kasılma devam etse yatırcaktm dedi şükür daha iyiyim ama
Demett16 Sermec gitmekle iyi yapmışsın kasılmaların ciddi durumdaymış demekki iğneyle toparlar canım 4. Ayda bana da vermişlerdi 2 tane baya etkili oluyor
Sermec Demett16 yok canım sanırım ameliyat stresiyle oldu dedi bugun hersey yolunda hiç olmadı ultrasonda da hersey güzel cıktı şükür 🤲 🥰
Demett16 Sermec çok geçmiş olsun canım bende de oluyor toplanma cuma günü benimde kontrolüm o zaman söyliycem zaten muayene öncesi nst de çekilecek kasılma sancı varsa çıkar demi onda ?
Demett16 Tubaaa90 normalde 8.30 9 arası yapıyordum. Şimdi sahur hazırlığı yaptığım için uyuyunca o saatte uyanmam zor oluyor o yüzden eşimle sahur saatlerinde yapıyorum 10 gibi ara öğün 12 1 gibide öğle yemeği yiyorum canım