Sermec27 Dilara1903 ahh bacım ahh valla ben artık oturup ağlayacağım ama streste sekeri cıkarıyo diye sakin kalmaya calışıyorum neden o kadar fark cıkıyo acaba aletle ilgili bir sorun mu var ben mesela bugun sabah ölçtüm tokluk 79 cıktı hemen diğer parmaktan ölçtüm düşük diye 80 cıktı 1 2 fark oynaması normal ama arada 20 30 arası fark var nerdeyse
Dilara1903 Sermec27 ben ağladım geçen bugünde zor tutuyorum kendimi gerçekten çok zor 😞 bi anlasam yani yeni aldım cihazı da herkes çok memnun ben de böyle oluyor😞
Sermec27 Dilara1903 ben diyeti takmıyorum kafama su hemoroid ameliyat su an yaşadıklarım cok bunaldım cok
Dilara1903 Sermec27 onlarda zor tabi. Ama benim okul sıkıntı veli sıkıntı idare sıkıntı bi de üstüne şekerle mücadele çok zor geliyor😞
damlaaltinay Dilara1903 Ekmek beyaz ekmek değildir inşallah 🤔 menemende yememeniz lazım 🤔 kavurma sote tarzı yemek pişirilme biçimleri şekeri yükseltiyor ne yazıkki.. Hep aynı parmaktan ölçün, ben hep sol orta parmağımdan ölçüyorum tutarlılık olsun diye 😊
Dilara1903 damlaaltinay hayır hayır tam buğday ama değiştiricem başka yerden alcam. Ay ben hep yiyordum menemen bişey olmuyordu. Ne yicem artık bilmiyorum ki 😞
Dilara1903 damlaaltinay ya bi de ilk kanı silin ikimciyle ölçün diyolar çünkü ilkine doku karışabilir diye. Ama hep aynı parmaktan ölçüncede kabuk kalkıyor ya o da etkilemiyor mudur?
damlaaltinay Dilara1903 kuzum iğnende derece yok mu ? Delme derecesi ? Onu üçüncü seviyede kullanınca kabul falan bağlamıyor ki 🤔 nerdeyse iki aydır hep aynı parmaktan ölçüyorum, kafamda seninki gibi soru işaretleri olmasın diye kuzum.
Suzii-90 Umutttr afiyet olsun canim yogurt da yeseydin üstüne biraz da yürüyüş biseycik olmaz her zaman yemiyosun sonuçta
Dilara1903 Umutttr iznim var ama ekderse ihtiyacım olduğu için çalışmaya devam ediyorum maalesef damlaaltinay ilkini eczane ayarlamıştı onla deliyodum şimdi başka markaya geçince değiştirdim düşük devirde deliyorum
Sermec27 Bsmlh demetinceyildirim Suzii-90 Dilara1903 Umutttr Eceee7 damlaaltinay Tubaaa90 Ftmglbkr Demett16 Fatmatt kızlar akşam 2 dilim sebzeli somon yanında da az brokoli yedim tokluk 88 cıktı 🥰
Suzii-90 Dilara1903 128 cok değil canim yaa bu değer için strese girme benimde öğlen 129 çıktı cift lavastan pizza yaptim kaşarlı falan yanında da bi büyük ayran 129 çıktı hem yürüyüş de yapmıştım yani 140 a kadar yolu var arada 128 çıksa ne olacak bebek de beslenmesi lazım zaten az yiyoruz hep arada 128 çıksın sıkıntı yok canim 140 sınırını boşuna mı koydular
Dilara1903 Suzii-90 ben cihazların bozulmasına sinir oldum şimdi 128 doğru mu bilmiyorum ki belki daha yukarıdır😞 ya evdeki cihazlara bişey oluyor anlamadım, laptop kırıldı, ketılı takınca şartel atıyor şeker cihazları bozulıyor sabrımla oynuyolar resmen😞
Umutttr Suzii-90 evet işte yoğurt yedim yemek falan yaptım hareket olsun diye nasıl bir vicdan azabı çekiyo insan
Suzii-90 Umutttr her zaman yeme canim ay da 1 yap mesela insanız sonuçta ay da bir bir dilim yediğin baklava etkilemez
Umutttr Tubaaa90 benimde açlık sınırda olduğu için sadece dikkat et dedi ama suyum fazla olunca diyete uymam lazım