Dilara1903 Sermec27 yok yok zaten plesanta kaynaklıysa doğumdan sonra geçer, eğer kendi pankreasımızdan kaynaklıysa beslenmeyle iyileşmez. Hayırlısı bakalım🤗
Dilara1903 Demett16 kakaosunu daha az koysam iyi olurmuş bir de yulaf koymayacağım bi dahakine sadece fındık badem falan koycam. Bir de içine fındık ezmesi koyup denicem bakalım😄
Suzii-90 Dilara1903 aynen benim dahiliye doktoru da öyle dedi sen seker hastası değilsin bu gebelikte çıkan birsey dogumla beraber gidicek dedi insallah öyle olur kimsede kalmasın Amin.
Dilara1903 Demett16 tamamdır hiç merak etmeyin😄 Tubaaa90 Allah Allah ben de geçen akşam yedim kıymalı kepekli makarna yanına cacık 103 çıktı, pırasayı da köfte ve mücver şekillerinde yiyince 110larda falan çıkıyodu. Bugün bişey mi oldu ?
Sermec27 Kızlar bugun sabah 2 sigara böreği 3 zeytin 2 dilim salatalık yumurta sarısı 1 tane küçük dilim bir kaşar yedim 95 cıktı bende sasırdım sigara böreğine ragmen 🥰 inşallah bugun doktor gelincede cıkarız cok hafıf makatta sızlama var onun dışında iyiyim sükür Dilara1903 Suzii-90 Gupssse Tubaaa90 Demett16 biyologelif demetinceyildirim Bsmlh damlaaltinay Eceee7
Tubaaa90 Snms17 Doğum sırasında sancı çekerken bişey yenmesine pek izin vermiyorlar ki yani bende öyle olmuştu aç açına doğurmuştum
Snms17 Tubaaa90 ebeler doğum uzun sürebilir enerjisiz kalıyorsunuz atıştırmalık getirin diyorlar 🤦🏻♀️ Açken ben ben değilim, nasıl doğurayım:(
Tubaaa90 @Bsmlh canım bugün senin pırasa köfteni denedim 136 çıktı değerim ya niye o kadar yükseltti acaba öğlende kepekli makarnayı denedim 1kepçe mercimek çorbası 1tabakta kepekli makarna yedim yoğurtla 141 çıktı @Sermec27 oda niye yükseltti anlamadım benim bugünden kaynaklı bi yükseklik mi acaba
Suzii-90 Tubaaa90 ilk yediğin için mi dicem canim da acaba fazla mı kaçırdın yoğurt yemedin mi makarnayla üstüne yürüyüş falan
Sermec27 Tubaaa90 canım ben yanında hiç bir sey yemedim ama mercimek corbasıyla beraber oldugu için mi acaba ben 10 kaşık makarna yanında yogurt yemiştim 100 105 cıkmıştı
Bsmlh Tubaaa90 kaç tane pırasa köftesi yedın canım ben sürekli yapıyorum bide makarna yanına çorba yasak kaldırır
Tubaaa90 Gupssse yüksek çıkıyormuş benimde bi ara akşamları sadece yüksek çıkıyordu 130 140arası ama zamanla düşmeye başladı öğünlerin saatli mi ben arada öğün atlıyordum ara öğün ekleyince düştü
Tubaaa90 Suzii-90 daha önce tam buğdaylı makarna yemiştim çıkarmamıştı bunu ilk defa denedim bide yoğurtla yedim çok kaçırmadım da bi tabak dolu bile değildi yarım tabak kadardı pırasada sadece pırasa köftesi yoğurt yedim doymadım bile bugün hayret ettim😁
Suzii-90 Tubaaa90 bilemedim ki canim doymadan nasil yüksek çıktı belki ilk yediğin içindir bazen ilk yiyince oluyo
Tubaaa90 Sermec27 mercimek çorbası çok çok azdı canım ondan olsana gene 125 falan olsun 140 çok geldi