iyi aksamlar kizlar, anca bugün eve geldim. pazartesi normal dogum yaptim cok sükür, hicbir agri kesici istemedim, daha dogrusu acilmam cok hizli oldugu icin gerek kalmadi sükürler olsun. dogumum zordu, kolay bir dogum yok bence 😅 ama onlar icin herseye deger. sekere gelince, bebek de cok sükür hic sorun yok, bendede su an gayet iyi. doktor dedi yüksek bile cikarsa normal, sonucta hormonlarin kendini toplamasi lazim. 6-7 Hafta sonra tekrar seker yüklemesi yapcam, tabi ben yine evde takip ediyorum. hemen tatliya felan düsmedim aksilik ya simdide canim istemiyor😬 InsAllah seker yüklemesi sorunsuz olurda cünkü, anca orda belli oluyormus, hormonlarin yerine oturmasi sürebiliyormus. ondan yani dikkat ediyorum sizde cok dikkat edin. ve hastaneye gittiginizde herzaman gebelik sekerinizin oldugunu söyleyin nolur nolmaz. yoksa cok sükür hersey yolunda dilerim hicbirimizde kalici olmaz. ama iste anca tekrar yüklemede belli oluyormus. ozamana kadar dikkat etmekte fayda var bu seker benim gözümü cok korkuttu😁 dilerim sizde saglicakla bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz. hepinizdek Allah razi olsun canlarim, herzaman dualarimda yeriniz var. ben eskisi gibi bakamicam maglum bebis cokkkk ilgi ve vakit istiyor onu degerlendircem. olurda sizin icin yapabilevegim sorunuz felan olursa etikett yapin beni öyle görürüm gördügüm anda geri dönerim. her yazismaya yetisemiyorum. 😅 kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun🥰