Nurdan33 Aysell88 on yıl oldu ben doğum yapalı hatırlamıyorum ama çok az yediğimi ve zor günleri unutamam
Eceee7 DileKadir aynen bırak sen yarinda aclik tokluk baktir Allah bağışlasın burda herkesin bebesi erkek kızıma bir kız bebe bulamadım valla 😀
DileKadir Eceee7 😊 allah bağışlasın rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etain valla siz bana da umut aşıladınız😊 hayırlısıyla şu şeker neselesini bi atlatayım bi hayır işliycem 😊😊
Eceee7 Sermec27 laz oğlumu olacak senin oğlan hayat bu belli mi olur canım bj bakmışsın yıllar sonra dünür olmusuz😀😀
Sermec27 Eceee7 işte yarı antepli yarı Laz ama büyük oranda Laz olacak valla bir bakmışsın dünür olmuşuz hayat bu belli olmaz 🥰
Suzii-90 Nurdan33 140 150 leri gördüm tabi arada canim 3 ay olacak diyet yapalı ama bu ara masallah iyi gidiyoruz az az sık sık yiyince yukselmiyo 🤗
Eceee7 Suzii-90 aynen ya bende hep.erkek duyuyorum saglikli olsun da ister 5 tane olsun hepsi kız yada erkek olsun diyorum bizde 4 kiz kardeşiz babacım buda mi kiz demiş 4 numara ben olunca 😀😀😀
Nurdan33 Nurdan33 bir de birşey sorcam şeker tahlilini kaçıncı haftada yaptınız, üçüncü gebeliğim daha şeker tahlili yaptırmadım henüz, pandemiden dolayı pek gitmedim doktora
Tubaaa90 Nurdan33 normalde 24 el 28. Haftalar arası yapılıyor diye biliyorum ama sizin öncedende varmış evde takip edebilirsiniz benim doktor öyle anladı 2.de