Sermec27 mervegnr maaşallah canım iyi yemişsin ve iyi cıkmış ben korkudan 7 haftadır patates yemiyorum 🥰
mervegnr Sermec27 aynen canım hareketinde etkisi var tabi, yemek sonrası 10dk oturuyorum sonra hareket etmeye çabalıyorum
Alinamoms Bsmlh doktorda söyledi ama nette bile 210 lira 🤦🏻♀️2 ay ölçüm yapıcağım için vermiyim dedim zaten insüline başladığım için açlıkta toklukta 100 altına düştü o yüzden rahatım artık 🤲🏻😊
Suzii-90 biyologelif ben tatlı hiç yemedim canim o tür tatlı ama bi kac çatal yiyebilirsin ondan bisey olacağını sanmiyorum
Sermec27 mervegnr bnde öyleydim her yemekten sonra 1000 adım atardım ama su hemoroid cıktıgından beri sadece yatıyorum
mervegnr Sermec27 Aynen canım, olsun yeterki tek sorun o olsun. Allah şifalar versin, hallolcak hastalıklar olsun yeterki.
Suzii-90 Demett16 ben yesil mercimek kullanıyorum canim arada kırmızı mercimek yapıyorum zaten 1 kepçe içiyorum sıkıntı olmuyo
biyologelif Demett16 ben içiyorım glisemik indeksi düşüktü. bir kase mercimek, 1 tabak ıspanak yemeği, az kereviz salatası yarım dilim ekmeğe 117 çıktı
Demett16 Tubaaa90 yani bende bi kase içtim 2 kepçe kadardı yanında da 1 tane kabak sandal yedim bol salata yedim 155 çıktı şaşırdım. Güzel doymuştum yükselmez diye düşündüm ama yükselmiş. Daha az yemem gerekiyor ama bu seferde doyduğumu hissetmiyorum🤭
Demett16 Suzii-90 ondan şüphelendim de o yüzden sordum ama yürüyüş yapmadım diye sanırım düşüremedim. Yürüyüş çok önemli bugün daha da net farkettim
Demett16 biyologelif anladım canım o zaman benim yürüyüş yapmamamdan kaynaklandı. Dün çok yoruldum bugün hala belim ağrıyor az yedim nasılsa yükselmez gibi düşünüp yürümedim yerimde oturdum öylece 🙈 ama öyle olmuyormuş.
Bsmlh biyologelif evet cnm göz hakkı kadar maalesef senın canın talımı istiyor ben sana tarif vereyım
biyologelif Demett16 bende yürümedim hatta direk yattım ama ıspanağı yoğurtla yemiştim yemek yanında yoğurt ayran gibi şeyler tüketince oda aşırı yükseltmiyor