Dilara1903 Sermec27 şimdi ara öğün yaptım tam buğday parçacıklı çilekli activia yoğurt ve bir tane züber yedim. Açlık 94 tokluk 119 çıktı şükür 😄 ara öğünlerde yükseliyor ama yemeklerde sabit😄
Sermec27 Kubra1- cok anlayamadım ultrason resmi net değil ama sanki o bacak arası dimi boş duruyor sanki 🥰
Kubra1- Sermec27 bidaha bakabilir misin doktor söylemedi neresi olduğunu da bende bacak arası diye tahmin ediyorum Gözüken bişey varya o kordon mu 🥰
Sermec27 @Melikeadiguzell canım burda gebelik şekeri olan arkadaşlarla birbirimize yardımcı oluyoruz burdan takip edebilirsin istersen seninde seker cıkmış sanırım
Suzii-90 Kizlar bende firinda kabak yapmıştım öğlen onu yedim yanında kırmızı yagli biber turşusu bir dilim ekmek 1 bardak ayran içtim hiç hareket etmedim 1.saat 125 çıktı 😊 Sermec27 Dilara1903 Eceee7 Bsmlh
Melikeadiguzell Sermec27 Teşekkür ederim canım evde ölcemiyorum yarin tekrar 10 mg içeceğim tekrar kan alınacak şeker için
Umutttr Suzii-90 kızlar birinci saat tokluk 148 çıktı çok mu 😞 boğazımı tutamadım az bir şey patates kızartmadı yedim. Birde ikinci saat tokluğa ne zaman bakıyor sunuz
Suzii-90 Eceee7 ben bunun görüntüsünü sevmedim canim bide tatlı türü yiyeceklerde antep fıstığı yiyemiyorum ben 🤷♀️ Hindistan cevizi demiştin ya Hindistan cevizi cipsi vardi migros da o mu değil mi emin olamadım ondan da aldırmadım senin dediğin o muydu
Sermec27 demetinceyildirim Dilara1903 Bsmlh damlaaltinay Suzii-90 Eceee7 kızlar normalde pazartesiydi randevum ama artık eşim halime acıdı yarın gidelim dedi ama aynı gün iki doktora gideceğim için eşim gececi calışıyor cuma gitcez artık kurtarsınlar beni ben dayanamıyorum artık başıma da vuruyor agrısı hep hafif sızıyor kan 2 gün baya geldi bugunde Hep sızıyor dayanamıyorum ben artık
damlaaltinay Ftmglbkr kuzum kaşar değil patates yapıyor patates ve havucu kesinlikle tüketmeyin, bir de beyaz ekmek
Ftmglbkr damlaaltinay patates kızartması 5 6 parça yemiştim yükseltmemişti daha önce Ama kaşarı abartınca etkiliyor diye okumuştum. Tabi ben burda abartıp hem kaşar hem patates yediğim için artması çok normal 🙈
Bsmlh damlaaltinay canım züberib fındıklısı var çıkolata gibi onu onerdi bana lokmadan daha iyi olur dedi bide tatlı onerdi onu yapıyorum hurmalı
Suzii-90 Kubra1- canim ben dün 33.haftada cinsiyetini farklı söyleyen birinin postunu gördüm kiz diye biliyomuslar galiba yanlış hatirlamiyosam hep kiz demişler 33.haftada erkekmiş öyle demiş dr 🤷♀️🤭😁
Sermec27 Suzii-90 inşallah canım inşallah kızlar bu arada akşam 3 kaşık bulgur pilavı haşlama et domatesli şehriye corbası salata 2 kaşıkta ıspanak yedim 104 cıktı 🥰 Eceee7 damlaaltinay Tubaaa90 demetinceyildirim Dilara1903 Bsmlh
Sermec27 Dilara1903 sen niye hep aclık ölçüyorsn cnm ben sadece sabah açlık ölçüyorum güzel cıkmış bu arada 🥰
demetinceyildirim damlaaltinay burdaki arkadaşların çıkartmamış canım şekerini bi dene istersen öğle yemeğinde sende 😊