Bsmlh damlaaltinay benım her hafta artıyor canım porsiyon ben 10 kaşık kuru fasulye dolu tabak ev yoğurdu yedım 101 geldi sonra üstüne lokma yedım kefir 10 çiğ badem 108🥰
Dilara1903 Bsmlh 30.haftadayım canım. Tatlısı nasıl yapılıyor? Suda bekletir yerim balla hiç farketmez çok seviyorum çünkü
Tubaaa90 Dilara1903 Kudüs hurması değilde diğer küçük olanlardan 1tane yiyebilirsin canım kuruyemişle falan o zaman çok yükselmez
Bsmlh Dilara1903 ama haftan kaç açılma yapmasın tatlısı 6 tane hurma sıcak suda beklet yumuşasın blendırdan geç 2 yumurta 1 tk kabartma tozu 60 gr bitter benmari usulü erit 2 yk tam b unu karıştır içine 1 çay b fındık dok yağlı kağıda at fırına 16 dilim olcak 1dilim ye hergün
alpinannesiii damlaaltinay ben şekeri 8. Haftada öğrendim. Ayıma göre listem değişiyor sürekli kalori artımına gidiliyor
biyologelif damlaaltinay sizdeki gebelik şekeri olmuyır o zaman kendi bünyenize bağlı şeker olmasın. Çünkü ben ilk 3 ay gebelik şekeri çıkmayacağını okumuştum
alpinannesiii damlaaltinay bn 21. Haftadayım canım ilerki haftalarda nasıl olur bilmem 8. Haftadan beridir yapıyorum. Ya benim şekerimi en çok ekmek artırıyor ona dikkat ediyorum yoksa porsiyon artınca şekerimde değişiklik olmadı ama kafama göre arttırmıyorum dr neyi arttır derse onu artırıp yada değiştiriyorum
Suzii-90 damlaaltinay evet canim olcuyorum son zamanlar daha yukseliyo sanki o yuzden dikkat ediyorum
Tubaaa90 biyologelif doktorlarda öyle diyorlar canım ama olabiliyor benimde hamileliğimin başında çıktı ve hamile kalmadan 2ay önce rutin doktor kontrolü yaptırmıştım tüm tahlillerim şekerde dahil hiç bi sorun yoktu
biyologelif Sermec27 makarna yiyince kaç çıkıyor ben bugün ilk defa yedim mercimek çorbası ile 136 çıkmıştı. Tam buğday makarnaydı kepekli daha mı düşük çıkarır ki
Sermec27 biyologelif ben kepekli yiyorum ama yanında salata ve yogurt yiyorum sadece 100 cıkıyo en fazla
Dilara1903 Tubaaa90 ben hiç bir akşam yemeğinde ekmek yemiyorum ki🤷♀️ Yarın kadın doğumda randevum var, dahiliye doktoru müsait ise ona bi sorcam Tubaaa90 bi dahakine öyle yapayım canım, ya da yulaflı toplardan yapcam züber gibi öyle denerim bir de
Tubaaa90 Eceee7 ben Güllaçı bilmiyorum canımda bu akşam kayınvalidemde iftardaydım tatlı vardı kadayıflı tavukgöğsü canım isteyince yedim ama yanında yoğurtta yedim 1.saat 120 çıktı