damlaaltinay Sermec27 kuzum doktoruna sorsana bi, illakş birşey önerir çünkü hamilelikte hemoroid normal 🤔
Tubaaa90 Eceee7 ben Güllaçı bilmiyorum canımda bu akşam kayınvalidemde iftardaydım tatlı vardı kadayıflı tavukgöğsü canım isteyince yedim ama yanında yoğurtta yedim 1.saat 120 çıktı
biyologelif Eceee7 off keşke yiyebilsek hastasıyım şu çocuğu sağlıkla doğurayım kendimi tatlıya vuracağım
damlaaltinay Eceee7 Sermec27 biyologelif @Suzii-90 @Dilara1903 @alpinannesiii kızlar aramızda gebelik şekerinden sonra ilk kontrolünü olan var mı ? İlk kontrolden sonra porsiyonlarını arttırıldı mı ?
Sermec27 damlaaltinay ay hiç hatırlamıyorum ki makarna salata yogurt yemiştim canım diğer öğünleri hatırlamıyorum canım
biyologelif Sermec27 makarna yiyince kaç çıkıyor ben bugün ilk defa yedim mercimek çorbası ile 136 çıkmıştı. Tam buğday makarnaydı kepekli daha mı düşük çıkarır ki
Sermec27 Eceee7 az daha dayancaz mecbur benim su an canım hiç bir şey istemiyor canımın acısından su hemoroidden kurtulayım nolur Allahım 😣🤲
alpinannesiii Suzii-90 zaten bende hep yeşil elma yiyorum içim baydı artık daha yolun yarısı bide çpcuk doğunca elmadan nefret edecek
Suzii-90 alpinannesiii arada ye canim benimlistemde vardi da korktum yemedim bir iki dilim portakal falan yiyebilirsin yoğurtla ya da sütle etkilemez o zaman
Sermec27 damlaaltinay ne kontrolü canım ben 24 martta endokrine gitmiştim işte bana yememem gerekenleri söyledi 1 hafta ölçüm yap dedi 1 hafta sonra yani 30 martta tekrardan gittim gördü değerleri böyle devam dedi 19 nisanda da normal kadın dogum doktoruma randevum var işte
Suzii-90 damlaaltinay bana demişti canim ben gitmedim ben kendim ayarlıyorum porsiyonlari bazen kasik sayısı bazen göz kararı yapıyorum biseyler sınırı gecmedigim sürece sıkıntı etmiyorum
Demett16 Merhaba kızlar bende buralardayım bundan sonra 🙈🤭 motivasyon olarak iyi geleceğini düşündüm 😊 konuşmalarınızı okudum da biraz muzu bende yoğurta minik minik doğruyorum öğle ara öğün olarak yükseltmedi benimde bilginiz olsun deneyin isterseniz.
Sermec27 Demett16 valla ben yine korkudan yemem 🥰 hoşgeldin bu arada aramıza sen kaç haftalıksın canım bebişin cinsiyeti ne ilk gebelik mi kaç yaşındasın
Suzii-90 Demett16 hosgeldin canim ama keşke gelmeseydin tabi kimsenin burda olmasını istemeyiz insallah güzel gider değerlerin nasil gidiyo sınırı geçtin mi hiç
damlaaltinay Sermec27 He sen kadın doğuma gitmemişsin daha kuzum 🤷♀️ Kadın doğumcu kontrolünü merak ediyorum