biyologelif doktor bana 1 hafta boyunca ekmek makarna tatlı meyve hamur işi pirinç patates havuç tüketme hiç birini dedi onun dısında sabah yumurta peynir 1 dilim tam bugday ekmeği öğlen sebze yemeği salata ara öğünde kuruyemiş yogurt yulaf ezmesi akşam da az bulgur pilavı sebze yemeği et balık tavuk yiyebilirsin dedi 1 hafta sonra sonuclara göre liste verecek galiba ama ben 4 haftadır kahvaltıda 1 yumurta yirorum bazen haşlama bazen kırıyorum yağda yapınca üstüne az maydonoz cok az kaşar koyuyorum yanında domates salatalık yeşillik yeşil biber yiyorum ve labne yirorum 1 dilim tam bugday ekmeği ile öğlen sebze yemeği yanında salata yirorum bazen yanında 1 dilim tam bugday ekmeği de yirorum ara ögünde kuruyemiş yogurt yulaf ezmesiyle birlikte akşamda yine bazen sebze yemeği bazen et balık bıraz bulgur pilavı yiyorum bazen de 1 dilim tam bugday ekmeği yirorum yanında yatmadan ds kefir içiyorum bazende kuruyemiş cok şükür bu sekılde genelde 100 altı ölçümlerim salı ölçümlerle beraber doktorun yanına gitcem bakalım ne diyecek