Suzii-90 Bsmlh aynen canim nohut yesil mercimek yapıyorum ama fasulye fark etti bende o yüzden yapmiyorum artık doğumdan sonra insallah
Suzii-90 demetinceyildirim saol canim biberi bütün mu firinliyorsun ben bazen tost makinesinde de yapiyorum
Bsmlh Suzii-90 kuzum bu A101 de %70 fındık %20 ballı fındık ezmesi var aklında olsun 16:30 ara öğün 1 ince dilim 1 tatlını sür yanına yarım meyve cok güzel oluyor🥰
demetinceyildirim Suzii-90 tost makinesindede güzel oluyor evet,ama bu sefer yoğurtlayacağım için kesip hafif yağ döküp üzerine fırınlıyorum canım kızartma gibi oluyor🙂
Bsmlh Suzii-90 benım mınık mınık var ya kuru her sene bahçeden satandan alıyorum kaldırmadı ama sükür nohut bende aşırı aşırı gaz yapıyo
Bsmlh Suzii-90 geçti cnm etkisi 15 gün 32+0 32+1 de oldum 34 de geçicek etkisi dedi ama o ara gram alımı durdu benım 😞
Suzii-90 Bsmlh şimdiden sonra alir canim merak etme önemli olanda ciğerleri gelişsin kiloyu doğunca da alır diyor doktorlar ama bizim anne yüreği yine de ele avuca gelsin istiyo insan 😊
Sermec27 demetinceyildirim Suzii-90 Bsmlh Eceee7 kızlar blraz önce tuvalete gittim sadece idrar yaptım bir baktım kan baya akıyor sanırım akarken vajina kısmına da sızmış ödüm koptu önden mi dedim ama arka taraftan öne gelmiş eşim patlamış bir kısmı diyor anlamadım niye böyle oluyor ya
Bsmlh Suzii-90 ilki cok zayıf dogunca cnm hanı istiyor insan ama sağlığı yerınde olsun senınde top gibi oluyormu karnın cok ayakta kalınca ara ara
demetinceyildirim Sermec27 canım kan baya yoğun olabiliyor bazen korkma😒Sen sadece ögünlerinden birinde bir kase çorba iç bak faydasını görürsün,seninki baya ilerlemiş doğumdan sonra anca çaresi onun 😏
Bsmlh Sermec27 ay ben olsam bend ton sanarım ama patlaması iyimi acaba ya ay acıle gitsen ilerlemiş napsan ya
Eceee7 Sermec27 ayy canim ya acaba gebe iken ameliyat a alabilirlermi seni hiç ilac vermeden canın çok yanar ama böyle çok zorlayacak seni 😔
Sermec27 demetinceyildirim baya ilerledi ya vok kan kaybettim bugun zaten kanım yok 😣 valla artık dogursam da rahatlasam bakalım bu akşam içerim corba
Suzii-90 Bsmlh benim karnım zaten top gibi canim yukarda da değil aşağıda top yutmuş gibi oluyorum senin sorduğun sertleşmemi acaba
Sermec27 Bsmlh bilmiyorum ki kantoron yağı sürüyorum o mu patlattı ki ama daha bir tanesi duruyor hiç bir sey yapılmıyor boşa giderim benim durumum ameliyatlık Allah şifa versin inşallah 🤲