Tubaaa90 Dilara1903 açlık değil tokluk olmuş sanki o canım ondan olabilir bide sabah sadece açlık sayılıyor diye biliyorum öğlen akşam falan yan açlığa girmiyor çünkü 2 3 saatte bir beslenip duruyoruz
Tubaaa90 Bsmlh kişiden kişiye değişiyor heralde canım çünkü benim açlıklarım hep düşüktür aç kaldıkça elim ayağım boşalır mesela bu akşam çocuğu uyutayım derken ara öğünüm biraz gecikti akşamda çok yememiştim açlıktan elim ayağım titredi 1salatalık 1tane lokum 1 küçük parça kaşar 5 6tane badem yedim lokum yedim diye 1.saat tokluk ölçtüm 73 çıktı açlığımın ne kadar düştüğünü düşün yani
Suzii-90 Tubaaa90 bazen bende öyle oluyorum canim o da iyi bisey degil aslında arada atıştırmak lazım
Dilara1903 Suzii-90 süper çıkmış👍🏻Benim tokluklarım düşük ama açlığım bi türlü düşmüyor 🤷♀️ Tubaaa90 doktor bana aynen senin yaşadıklarını sordu, çok acıkınca elin ayağın titriyor mu falan dedi hayır dedim ben de neden sordu anlamadım🤷♀️
Suzii-90 Tubaaa90 aynen canim yaa nasıl güzel oldu yerken bitmesin istedim 🤭🤣 yemek yemeyi abur cubur yemeyi hep çok sevmişimdir zaten hayatımda ilk defa diyet yapıyorum 🥴
Tubaaa90 Suzii-90 bende yemektense abur cuburcuyum çikolatalı gofreti aşırı çok özledim görünce bile ağlayasım geliyor😁hayatım boyunca diyete ihtiyacım olmadı hep iştahım kapalıydı tam hamilelikte açıldı ondada diyet beni buldu🥺
Tubaaa90 Suzii-90 @Sermec27 @Bsmlh @Eceee7 kızlar bişey sorcam ben son ara öğünümü 9yada 10gibi yapıyorum 1den önce uyumuyorum aşırı acıkmış oluyorum açlıktanda uyuyamıyorum yatarken bazen salatalık kesip yiyorum bazen küçük domates 2 3lokma tam buğday ekmeği yiyip yatıyorum midemi bastırsın diye bi sıkıntı oluru kimi siz ara öğünle mi uyuyorsunuz
Suzii-90 Tubaaa90 ben 12 de yoğurtla 2 tane grissini yedim yattım canim valla açken uyuyamıyorum bende dönüp duruyorum yatakta ye canim hicbisey olmaz yedikten sonra da biraz yürü yükselmez gec yattığın için senin bi ara öğüne daha ihtiyacın var diyetisyen bana 9 buçukta meyve yazdı en son meyveyemiyorum ben sadece yeşil elma yiyorum onu da gün içinde yiyorum o yuzden yatmadan da yogurt grissini yapıyorum mis gibi uyku 🤭🤭
damlaaltinay Tubaaa90 ben 9daki ara öğünle uyuyorum. Çünkü 9dan sonra yenilenler sabah açlık kan şekerini etkiliyor, eğer kan şekeriniz etkilenmiyorsa sorun yok
Bsmlh Tubaaa90 ben 21:30 kefir 10 cig badem yiyorum 1 de yatıyorum acıkma olmuyor cig badem cok tok tutuyor
damlaaltinay Sermec27 çok sıcak olmasa da olur benimki öyle geçmişti kuzum 😞🥺 Allah yardımcın olsun çok zor ağrısı onun
Bsmlh damlaaltinay Suzii-90 @Sermec27 kızlsr hadi kahvaltı yapalım 1 ç bardagı süt 1 yumurta 2 yk tam buğdaydan 2 krep yapalım krep 2 dilim süzme peynir 5 zeytin mevsim yeşillikleri biber cok az kaşar ile yiyelim krep A101 sekersız fındık ezmesi içine yarım muz diyetisyenım tarifidir tokluğum bunda 98/101
Alinamoms Suzii-90 doktor bugün insülin yazdı 🙏🏻 önlem almış oluruz her halukarda dedi 😊 içim rahatladı.
Tubaaa90 Suzii-90 sende bendensin canım😁 bende kalori şeyler olmasın diye salatalık domates ceviz fındık gibi şeyler atıyorum tansiyonumda düşüyor tuzlu istiyorum ekstra öğün yapmış gibi oluyorum ya inş bişey olmaz
Tubaaa90 damlaaltinay sabah açlıklarım hep düşük çıkıyor zaten 70 80 arası açlık şekeriyle sıkıntım yok
Sermec27 Bsmlh valla benim yemek yapacak halim bile yok sabah kalktım makattan baya kan geldi şimdi durdu niye geldi bilmiyorum
Suzii-90 Umutttr cok iyi canim kıyas iyi değil ama yanlış anlama beni sonuçta biz minyonsak bizden 4 kilo bebek beklenmez ki bende minyon bi insanım 😊 bebegin kilosuyla ilgili için rahat olsun sağlıklı besleniyoruz bide
Umutttr Bsmlh inşallah ya bir şey yemeye korkar oldum benim yüklemede sadece açlık sınırda çıkmıştı dikkat et dedi doktorun