Tubaaa90 Alinamoms haklısın canım rabbim bi daha yaşatmasın inş ben bile 2. Olmasına rağmen hala korkuyorum
damlaaltinay Sermec27 dış hemoroidse bende de var kuzum. Rahatlaman için bol su ve posalı yiyecekler ile beslenmen gerek 😊 bir de banyoda leğen banyosu yapabilirsin. Leğene su koyup oturacaksın, hemoroidin dışardaysa içine sokmalısın 🥺
Sermec27 damlaaltinay dış hemoroid hem de iki tane 3 litre su içiyorum hep lifli yulaflı seyler yiyorum ama cıktı işte sıcak suya oturmaya da korkuyorum iyi değil diye eşime kantoron yağı aldırdım bugun sürdüm bakalım inşallah fayda sağlar
Suzii-90 damlaaltinay Tubaaa90 Alinamoms Sermec27 kizlar bende bu akşam ki tokluk sekerim düşük çıkınca bu aksam çayın yanında bir tane eti cin yedim üstüne de yoğurt yedim ama nasıl iyi geldi anlatamam size 🤗
damlaaltinay Sermec27 çok sıcak olmasa da olur benimki öyle geçmişti kuzum 😞🥺 Allah yardımcın olsun çok zor ağrısı onun
Alinamoms Tubaaa90 çevremde şekeri olan benden başka kimse yok sordum bugün. Sağlık ocağıda o şekilde ölçüm yapmıyomuş. Sadece açlık yapabilirz dedi.
Suzii-90 Alinamoms canim ben bu sabah orta parmakla bi başladım hep ondan baktım değiştirmedim hiç sol el orta parmak olarak devam ettim yarın degistirirm ama sabah hangisiyle başlarsam onunla devam ediyorum
Sermec27 Umutttr ben daha 28+4 üm canım en son 25+5 te 903 gr 35 cm di haftasıyla uyumlu demişti doktorum
Sermec27 Suzii-90 eti cin yüksek cıkarıyor mu peki canım ya benim bu züber cok hoşuma gitti aynı tatlı gibi 🥰
Suzii-90 Sermec27 119 çıktı canim yanında 3 ceviz 6 Fındık 3 tane de fıstık yemiştim bi iki tane de kepekli grissini üstüne de 1 dolu kaşık yogurt 2 bardak da çay 🥰
Suzii-90 Sermec27 evet canim açıkmıştım 🤭 uno nun kepekli seker ilavesiz canim çok güzel oluyo arada atıştırmalık