Sermec27 damlaaltinay canım içinde hurma mı var ne öyle bir sey bende ilk kez deniycem sekeri yükseltmiyormş
demetinceyildirim Bsmlh yok ya hiç güzel değil denemek için aldım beğenmedim 🤦♀️Zuber lokma daha iyi birde nesfit veya litalifin ürünlerinin tadı daha güzel 👍
Bsmlh demetinceyildirim burdakı markette onurlerı bar züber yok cok duydum ama yemedım cnm benım diyetisyen kendı tarif verıyor 🥰
Sermec27 Alinamoms Bsmlh Eceee7 damlaaltinay Dilara1903 Suzii-90 demetinceyildirim valla kızlar bugun öğlen lavaş arası döner yedim yine hiç yürümedim hemoroid cıktı oturamıyorum bile 113 cıktı
Ayskem Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonucu henüz doktorum görmedi ama 1. / 113 2. / 137 3. / 121 hepsi 1 er saat arayla yapıldı anlayan varsa nasıl sonucum merak ediyorum ? 😊
Sermec27 Ayskem 113 aclık mı canım eger aclıksa yüksek 1.saat sınıra yakın 2. Saatte sınırın az üstü cıkmış yani diyet gerekebilir diye düşünüyorum
Sermec27 Bsmlh anladım canım valla bugun öğle yemeğinden sonra yürüyemedim hemoroidim cıktı acıyo ya oturamıyorum bile
Bsmlh Sermec27 ay o cok kötü krem verdımı sana dikkat et cnm ben hıc yürümüyorum oturdu sende yürüme iyi sekerın