Sermec27 Bsmlh benim dikkat edersem güzel gidiyor bir iki kere kacırdım aman dedim su an güzel valla cok şükür 🤲 🥰
Suzii-90 Martha bu seker yuklemesindeki gazi kaçmış gazozlari bi ben sevdim sanırım bana verdikleri cilekliydi tadı da çok güzeldi ben hiç kötü olmadım hazırdı zaten yapma değildi damlaaltinay
Bsmlh Suzii-90 bende cnm 26 beri risk olunca sıklaştı benı drum bu hafta hastaneye yollayacak doğumun olacağı sanırım konusmaya testleri öğrenmeye
Suzii-90 damlaaltinay evet acliklarim düşük canim acıktığım zaman çok zorlanıyorum bazen sesim bile cikmiyo Kahvaltıda da 1 haşlanmış yumurta az bi domates yesil biber 5 tane yesil zeytin küçük dilim beyaz peynir küçük dilim kaşar peynir
Tubiko52 Suzii-90 Kızlar bu seker ölçme aletine ne kadar güveneceğiz aynı anda üç parmaktan ölçtüm üçüde 5-10 farklı çıktı bu kadar fark olması normal mi?? 1.86 2.96 3.89
Sermec27 Kızlar bu zuberi kaç tane yemek lazım ara öğünde neyle yemek lazım siz nasıl tüketiyorsunuz 🥰 Eceee7 Bsmlh damlaaltinay Suzii-90
Sermec27 Alinamoms Bsmlh Eceee7 damlaaltinay Dilara1903 Suzii-90 demetinceyildirim valla kızlar bugun öğlen lavaş arası döner yedim yine hiç yürümedim hemoroid cıktı oturamıyorum bile 113 cıktı
Tubiko52 Eceee7 Kızlar bu seker ölçme aletine ne kadar güveneceğiz aynı anda üç parmaktan ölçtüm üçüde 5-10 farklı çıktı bu kadar fark olması normal mi?? 1.86 2.96 3.89
Dilara1903 Suzii-90 30.haftadayım canım ben. Kilo verdiğim için doktor porsiyonlarını arttır dedi. Arttırdım ben de ama yemekte çok iyi doyuyorum bi saat geçince yine acıkıyorum 🤷♀️
damlaaltinay Dilara1903 bende 2 kilo verdim kuzum 25ten 31 e kadar 😞 perşembe doktora gideceğim bakayım ne diyecek, bebeğim 25 te iki hafta önde gidiyordu inşallah kendi haftamızı yakalamışızdır
Suzii-90 Tubiko52 olcumlerini aynı gün içinde aynı parmaktan yap canim her öğünde aynı parmağı kullan
Tubiko52 Dilara1903 on call ne kadar cıkarmam gerekiyor daha yüklemeyi yeni yaptık acemiyim. Deliyorum ilk bi sıkıp siliyorum ikinciyle ölçüyorum
Sermec27 Eceee7 Bsmlh Martha Suzii-90 Alinamoms damlaaltinay demetinceyildirim Dilara1903 kızlar bugun züber lokma aldım ara öğünde 2 züber yanında 5 badem yedim hatta züberi yerken ee bu bildiğin tatlı şekeri kesin cıkarır dedim 99 cıktı artık her gün ara öğünde yerim bunu 🥰