Suzii-90 Sermec27 sabah benim yukseliyo ya sanırım aç kalıyorum ondan açliklarim hep düşük çünkü benim demetinceyildirim
Suzii-90 demetinceyildirim tam buğday da ekmek de yukseltiyo sanki benim o yuzden pek denemek istemiyorum canim doguma az kaldı inşallah o zaman normal pizza gömerim 😆😆 Allahim cok amin
Dilara1903 Sermec27 canım züber çikolata almıştım fındıklı kakaolu baya da lezzetli, ara öğünde yedim yanına da activia yoğurt yediö. 111 çıktı.bildiğin bir paket yedim bak aklında olsun.
Alinamoms Sermec27 118 çıktı sonucum artı yoğurt ve kabak yemeğiyle yedim valla ben şok şuan 😂 çok sağol kuzum yaa menüme bir yemek daha eklendi.
Eceee7 Suzii-90 canim ben Hindistan cevizli ve antep fıstıklı almistim ikisi de güzel ama favorim Hindistan cevizli olanı
Dilara1903 Suzii-90 ben bi antep fıstıklı toplardan aldım bi de fındıklı kakaolu çikolata aldım. İkisi de güzel gayet damlaaltinay ohh afiyet olsun😄 ay ben yemek yerken doyuyorum bi saat geçiyor yine acıkıyorum nolacak bu halim😄
damlaaltinay Bsmlh evet kuzum ilk defa doydum yeminle 😄 ben birde çorba içiyorum ya o da çıkardı herhalde 😊 bol kıymalı phhh annem kızartmıştı bide patlıcanları
damlaaltinay demetinceyildirim harbi mi kız ? benim hep 1. Saat tokluklar 110-125 arası bir kere 108 görmüştüm 😄
demetinceyildirim damlaaltinay şeker yüklemende kaç çıkmıştı canım benim 50mg açlık90 tokluk 143 sınır dedi doktorum diyetisyensiz bana dikkat et hamur işi yeme dedi sadece.Ama benim değerlerimde diyetisyene gidende var kafam karıştı biraz 🤦♀️
Suzii-90 Dilara1903 Eceee7 bende Antep fıstığı sevmiyorum biseylerin içinde ama Hindistan cevizli çikolatalara bayılıyorum
Dilara1903 damlaaltinay zayıflamaya başladım dedim doktora, olmaz zayıflama porsiyonu arttır dedi.arttırdım ama yine hemen acıkıyorum dakikaları sayıyorum ara öğün veyaz yemek yemek için😂
Suzii-90 Tubaaa90 benim aldığım untad canim vegan yaziyo bide üstünde ama migrostakilerin markasını bilmiyorum ben burdaki marketten aldım