Suzii-90 Deletedmom737382 demek ki oluyormuş canim bende pek 2.saatleri bakmiyordum cok şükür ki ikisi de sınırın altında 🤗😊
Bsmlh Sermec27 hadi tam bugday makarna al 6 yk içine kıvırcık dereotu roka 2 dilim süzme peynir 1 tk zeytin yagı 2 bütün ceviz 1 tane biber közle doğra yanına 1 su b ayran ohhh al sana besleyıcı öğlen yemegı yeşilliği bas içine
Sermec27 Bsmlh bilmiyorum mutfakta bulaşık var oraya bile girmiyorum önceden olsa hemen halletmiştm bilmiyorum bakalım ara ögün yedim su an 2 saate öğlen yerim bir seyler
Suzii-90 Sermec27 olur bazen canim yürüyüş yapiyosun ya sallanırken uyuyordur ama için rahat etmiyorsa doktoruna msj atıp sor canim aklında kalmasın
Sermec27 Suzii-90 valla kadını da bıktırdım hep mesaj atıyorum ya var gün içinde hissediyorum ama daha sakin 1 hafta sonra randevum var bakalım takip edeyim
Suzii-90 Sermec27 arada oluyo öyle canim gün içinde hareket ediyorsa sıkıntı yoktur insallah dediğin gibi takip et bakalım
Sermec27 Alinamoms ayy hiç gereği yok muzun cıkolatann yesem şimdi onu 160 a fırlar seker bu sefer ben dört dönerim 😁
Alinamoms Sermec27 haha haklısın canım ama yürüyüş olayını daha az daha yavaş yap sen yinede ani hareketler artık bizler için zor benim doktorum bile yemek bitiminden sonraki yarım saat sonra yarım saat yürü dedi yemek biter bitmez değil dedi bi bildiği vardır heralde bu sefer sorucam. Nefes nefese kalınca benim şekerim daha da yükseliyor 😂😂
Alinamoms Suzii-90 o kadar da etkilemez senin değerleein nice insanlar var ölçtürmeyip böyle doğuran ve sıkıntı yaşamayan hatta bir çoğu mutlu bebeğim tombiş diye 😂 ama bir çoğu şekerden tombiş tabi bilmiyolar. Zaten rabbim eğer nasip ettiyse ne yaparsak yapalım olucak ben meleklerinin yavrularımızı koruduğuna inanıyorum o yüzden içim rahat. Gerisi rabbime kalmış.
Suzii-90 Alinamoms dün hba1c baktırdım canım 4.7 ye düşmüş 24.haftada 5 di cok şükür düşmüş o da demek ki diyet işe yarıyor 😬 Öyle tabiki ama ne olur ne olmaz yine de dikkat etmek lazım sen insülin isteyecektin doktordan ne yaptın verdi mi başladın mı
Bsmlh Alinamoms aman aman muz çıkolata millet tombul diyor ama benım yiğenim de bu yüzden bebegını kaybetti şeker var tombıs olsun çabuk büyür derken 😭 ben cok korkuyorum sekerden 23 berı diyetteyim 35 geldim 🤲
Sermec27 Alinamoms valla bugun pek hareketi etmedim sabah yemeğinden sonra blraz hareket ettim ara öğün yedim oturdum valla hiç halim yok gibi modum da düşük bugun 🥴
Sermec27 Alinamoms ben plates yapsam erken dogururum valla zaten sezeryan olcak hiç uğraşamam günde 3000 adım atıyorum zaten bir de o sekılde yorulamam bunaldım iyice ben artık dogum yapmak istiyorum 2 bucuk yıldır ara vererek hamileyim sonuca ulaşamadım daha cok yoruldum kafam beynim yoruldu artık
Sermec27 Suzii-90 yok var ittirdi blraz önce yine ne bileyim eskilere kafam gidiyor Allahım tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah bizleri 🤲
Alinamoms Suzii-90 salı günü kontrolüm canım inşallah yazarda bir ohh çekerim yaa 😂 dört gözle o günü bekliyorum şimdi.
Suzii-90 Sermec27 onlari düşünme canim hiç aklına getirme Rabbım sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rat Suzii-90 buyrun bekleriz.sıcağı, nemi, üzerine Bazı günler delice yağan yağmurları seviyorsanız . Çok sıcak olduğu için ve Pandemide olduğundan tek gittiğimiz yer avm ve hastane kontrolü.
Sermec27 Suzii-90 ne bileyim az kendini hissettirmese o gün geliyor aklıma rabbim bu sefer yarım bırakmasın inşallah 🤲
Krmntgc Alinamoms kesinlikle haklısın diyet geriyor katılıyorum 😁 bebeğe yansıtmamak için ben de kafama takmamaya çalışıyorum. Düzelcek inşallah herşey hayırlısıyla rahat edicez minnaklarımıza kavuşcaz😊🙏
Alinamoms Krmntgc inşallah valla benim kızım direk ekilendi hemde valla karnımın içinde bale yapan bebe şimdi mutsuz o kadar net hissediyorum ki ama salı gününden sonra rahat etdicez inşallah insüline başlayınca o kadar sıkı diyete gerek kalmıyomuş 😊