Deletedmom737382 Rat nerde ikamet ediyorsunuz? oranin saglik sistemi iyi degil mi aceba? bence siz evde kendiniz cok dikkat edin sekerinize, bagzi doktorlar gercekten hic umursamiyor
Sermec27 Bsmlh Eceee7 Tubaaa90 Dilara1903 Suzii-90 demetinceyildirim Deletedmom737382 ya kızlar benim kafama takılan bir sey var mesela biz bazen tam bugday unundan kek pohaça yapıyoruz ya da tam bugday lavası tüketiyoruz ya da kepekli makarna tamam bunlar sekeri yükseltmiyo ama sonucta hamur işi ya bunlar amnion sıvısını yükseltmez dimi kafamı karıştırdı
Sermec27 Suzii-90 Eceee7 Tubaaa90 Alinamoms demetinceyildirim damlaaltinay Deletedmom737382 Martha Dilara1903 kızlar bu kepekli makarna cok mucizevi bir şey hem makarna ihtiyacını karşılıyor hem doyurucu bugun 1 tabak soslu kepekli makarna yedim 8 kasık vardı en az yanında 4 kaşık salata yanında yogurt yedim 1000 adım attım yemekten sonra 98 cıktı 🥰 Bsmlh
Eceee7 Sermec27 afiyet olsun canim yulaf tostu yapmışsın ben öğleni bile yedim 2 parça pirzola salata ekmek aksama da ispanak yapacam sirkeli suya isladim 😊 sonuclarin da cok iyi maşallah
Bsmlh Sermec27 ara öğün yapmamak sekeri dengesini bozar diyor benım diyetisyen geç bile yapsan 2 saat sonra ara öğün yap ama az yap diyor
Bsmlh Sermec27 ypk kuzum bir su b süt bir su b ılık su bır maya yarım su b yağ tam bugday unu akşamdan mayaladım attım dolaba sabah kalktım pohça yaptım yumurta sürdüm attım fırına 2 tane yanına 2 dilim süzme peynır 5 zeytin biber yesıllık ufak salatalık yarım avakado🥰
Tubaaa90 Sermec27 ilk fırsatta bende denilecekmiş tadı nasıldı güzel mi yulafın değişik bi tadı oluyor ya o tad geliyor mı bide üstüne az kızarmış sucukta koysak olmazmı ki Bsmlh
Bsmlh Eceee7 ara ogunsuz olmaz cnm mesela ben o saatte yersem 11:30 bir tam armut yanına 2 bütün ceviz 16:30 ara öğünde mesela 4 yk yoğurt 1 yk yulaf yarım meyve 8 badem cig
Bsmlh Sermec27 ypk mesela pazar eşim evde ya 10:10 geçe kahvaltı ettim ben 9 da etmem lazımdı uyuyorlar ev halkı diye sonra 12:20 geçe ara öğün armut 2 cevız yaptım 14 olan yemegımı 14:30 yicem🥰 böyle dengele kuzum
Eceee7 Sermec27 gecen hafta bende öyleydim canim bugünde fazla enerjigim bi suru ev isi yaptim buzdolabını temizledim içindekileri yıkadım kuruladim ondan mi çabuk acıktım baktim 12 olmus ara öğünde yapmamisim en iyisi yemek yeyim dedim döküm tavada 2 parça pismis hali 60 gr pirzola salata .simdi canim kahve istiyr bi zuberle kahve içesim var 😊@Bsmlh
Eceee7 Bsmlh normalde listemde varda canim ben is yapmaya dalmışım 12 olmus aranogun yapmak yerine yemek yiyeyim dedim arada ölçüm yapmadigjmda ar aogun yapymiyrm bide midem cok batiyr o yüzden bazen bilinçli yapmiyrmki batma geçsin diye