Sermec27 Eceee7 demetinceyildirim Deletedmom737382 Suzii-90 damlaaltinay Dilara1903 cok mutluyum cok hatta mutluluktan oynadım blraz önce 😁kızlar eşime dün tam bugday unundan kek yapmıştım küçük 1 dilim ayırdım kendime içine sadece seker olarak kekin 1 tatlı kaşığı pekmez koymuştum blraz önce ara öğünde korka korka yedim 1 cay bardağı kefir le beraber korkudan 400 500 adım attım yine 1 saat sonra ölçtüm 90 cıktı inanabiliyor musunuz 90 inanmadım yalandır dedim1 dk sonra hemen yine ölçtüm 88 cıktı diğer parmaktan Allahım artık arada bir yerim bennn 😁
Dilara1903 Sermec27 sucuklu yumurtaya hiç yağ koymadım bu arada damlaaltinay yok tatlım aletim gayet iyi, daha iki gün önce makarna yiyince 156ya fırladı mesela😄
demetinceyildirim Sermec27 valla kızlar bende dün akşam dayanamadım akşam çayın yanında iki tane tahıllı incirli bisküvi var ondan attım agzıma çıkarıcakmı şekerimi diye 83 çıktı.Yani arada öyle agzınıza bir parçada olsa atabilirsiniz
Sermec27 Suzii-90 ne bileyim bacım ben böyle yesem dosyam sınırı gecerim sabah yine actım mesela hiç doymadım yine 107 cıktı 🥰
Suzii-90 demetinceyildirim kiz sende de seker yok ki bacım sen herseyi yediğinde bile 138 çıktı 🥴 ben arada sadece bitter çikolata yiyorum
demetinceyildirim Suzii-90 az kaldıı bacımm sabret valla sen sürekli yazıyorsun bi iki lokma agzına at diye uğraşıyorum çok üzülüyorum hiç yiyemiyorsun bişey 🤦♀️
Suzii-90 demetinceyildirim sık dişini diyorum canim napim haftalar ilerledikçe yukseliyo seker değerleri biraz daha sabır insallah uzulmeyin canim doğumdan sonra bol bol yeriz insallah kilo da almıyoruz bu sayede 😬😊😊
Deletedmom737382 @Dilara1903 masAllah canim afiyet olsun iyi cikmis. ben bugün sabah iki dilim ekmek yedim 110 cikti. simdide öglen yemegi yicem. bu ara evin isinde zaman bulamiom kizlar, demin de mutfagi indirdim dolaplari felan sildim canim cikti. ben prenseslee gibiydim baba evinde 😂 @Eceee7 @Suzii-90 @Sermec27 @damlaaltinay @Tubaaa90 @demetinceyildirim
Eceee7 Deletedmom737382 ahh ahh canim ben baba evi de görmedim hep tek başına uğraş dur😒 bende bulaşık yıkadım makinada bulaşık vardi boşalttım boş çalıştırdım makina temizlensin diye salça vardi kavonozlara aldım tarhana var bir sürü seker çıkınca yapıp yiyemedim yemek yedim dinlenip ekmek yapacam firinda işimiz hic bitmiyr
demetinceyildirim Sermec27 ye canım afiyet olsun çok sevindim☺️Bu arada e bebekte çok güzel indirim var tekstil ürünlerinde kızlar haberiniz olsun ben 11parça şeyi takımlılarda var arada 179a aldım 👍 Eceee7 Deletedmom737382
Deletedmom737382 demetinceyildirim aynen canim ben bide tek kizim herkez üstüme titrerdi her dedigim olurdu yani. evlenerek dertsiz basima dert aldim, rahatlik batti hahaha😬😬
Eceee7 Dilara1903 ne yesem bıçak saplanır gibi oluyor gogus boşluğum bide ağzıma geliyr yediklerim 2 haftadır böyle
Deletedmom737382 Eceee7 ay canim benim kiyamam sana. is bitmiyor anam, elimi atigim yer is. yemegi bile zor yaptim, daha cok isim var 🙄
Eceee7 Deletedmom737382 hic bitmez canim ama bu kadar iş yapacak enerjin varsa her an dogum gelebilir annemin böyle olmuş durmadan ev isi yaptim ablana hamile iken sonra bi anda evde doğurdm meğerse o gun dogum geliyormuş ondan öyle olmuşum demisti
Dilara1903 Deletedmom737382 ay ben de bu sabah keşke annemin yanında olsaydım o yapsaydı ben yeseydim diyordum içimden 😄
Deletedmom737382 Dilara1903 kiz su an yapsa sanki yiyebilcez 😂😂 annem her sabah gözleme tarzi seyler yapardii nasil yiyimm