Suzii-90 Sermec27 ben bugün ölçüm yapmadim işlerim vardı kahvaltıdan sonra gerek duymadım aclik da olcmedim 😄 sanırım sıkıldım fazla yersem olcucem öğlen akşam
Sermec27 Suzii-90 ben bugun öğlen makarna yiycem ara öğünde pasta deniycem yogurtla kaçamak yapcam bakalım nolcak 😁yürüyerek yiycem ama bakalım kaç cıkacak zaten her yemekten sonra evde 1500 adım civarı atıyorum korkudan akşam da normal haşlama et bulgur pilavı sebze yemeği yaparım 🥰
Suzii-90 Sermec27 afiyet olsun canim ben daha düşünmedim ne yicem diye biraz yatayım da ondan sonra bakicam artık
Deletedmom737382 Suzii-90 yapiorum canim hepsini. yoga bile kac hafta yaptim ve yapiorum. Allah büyük InsAllah gelir icimi ferah tutcam bol bol dua etcem 🤲🏻
babyandmom1 Ben kahvaltıyı hem geç yaptım hemde biraz abartılı yedim zannedersem 154 çıktı 1. Saat 🤦🏻♀️ açlık 90 Dı. 2.saat düşer inşallah
Sermec27 mervegnr anam ağladı her yemekten sonra evde 4 dönüyorum yüksek cıkmasın diye erken dogurmam inşallah 🤭😁
Sermec27 Suzii-90 Deletedmom737382 Tubaaa90 mervegnr Eceee7 damlaaltinay demetinceyildirim kızlar bugun tam 1 tabak soslu kepekli makarna yedim saymadım ama 10 kaşık yemişimdir yanında 3 4 kaşık salata ve yogurt yedim 105 cıktı ama yemekten sonra korkudan 1000 adım attım 😁
Deletedmom737382 Sermec27 öyle olsaydi canim ben simdiye kadar kac defa dogurmusdum😂 annem geldi biraz daha morelim yerine geldi sükür arkadaslar da diyor suni sanci okadar korkulacak birsey degil diye
Sermec27 Deletedmom737382 iyi bari dayansın 37 ye kadar benim sezeryan oldugu için bilmiyorum canım suni sancı nasıl bir sey inşallah sağ salim kucagımıza alırız evlatlarımızı 🥰 🤲
Deletedmom737382 Sermec27 amin canim. iste bizim burda yapmiorlar sezeryan. acil bir durum olmayinca. bakalim hayirlisi gülüm cogu kiside kötü degil suni diyor. Allah ne derse o olur hayirlisi olsun dua edin bol bol 🥰🤲🏻
babyandmom1 Ben merak ediyorum arkadaşlar benim gibi kahvaltı öncesi ve sonrası insülin vuran var mı öncesinde turuncu insülin 4 ünite sonrasında da yeşil 8 ünite vuruyorum bu kadar sık insülin zararı var mı acaba
Suzii-90 babyandmom1 insülin bebege gecmiyo diye biliyorum ben canim o yuzden insülin veriyolar hap falan vermiyorlar hamilelikte hap geçiyormuş plasentadan ama insülin geçmiyor zaten senin durumuna göre vermişlerdir insülini bende hiç kullanmadım ama öyle okumuştum
Tubaaa90 Deletedmom737382 evde doğum başlatıcı hareketleri yap canım squatı çok öneriyorlar bide hurma ye dicem ama biz şeker problemi olanlar kullanabiliyor mu acaba
Deletedmom737382 Tubaaa90 yapiorum tatlim. InsAllah kendisi gelir. aynen doktorda dedi günde 2 tane hurma yiyebilirmissim. ama fayda etmesi icin en az 6 yemem lazimmis 🙄 bakalim hayirlisi bol ahududu yapragi cay iciyorum.
Tubaaa90 Deletedmom737382 bide canım çömelerek iş yap hep dizlerinin üstünde yer falan sil onun çok faydası oluyormuş
Suzii-90 Deletedmom737382 burda da ayni canim benim dr da normal doğum görünüyorsa 41.haftaya kadar bekliyormuş kendi gelmezse suni ile baslatiyomuslar artık herseye rağmen gelmiyosa sezeryan oluyo galiba suni de korkulacak bisey olduğunu sanmıyorum sanci iste canim kendi sancinda gelse sanci çekeceksin sonuçta hayırla sağlıkla gelsin de insallah