Suzii-90 Sermec27 2.saatteki 1.saattekinden yüksek çıktı dedin ya o yuzden yüksek çıkmış canim yagli yiyince yemekten 2 saat sonra kana karisiyo ama tabi yüksek değil 2.saatte çıkan sonucunda
Sermec27 Suzii-90 anladım canım dikkat ederim artık 🥰 bu sabah aclık 79 cıktı birazdan da kahvaltı yaparım
Suzii-90 Sermec27 benimde aclik 71 çıktı 🤗 kahvalti yapicam simdi aksam yogurt yiyip yatınca midem de rahattı bu sabah acıkmadım 🤗
Suzii-90 Sermec27 bende 15 dakikaya 1.saati olcucem senin cok iyi cikmis genelde zaten sabahlari cok yüksek cikmiyo 🤗
Sermec27 Suzii-90 aslında benim sabahları 85 95 arası cıkıyordu bugun 102 cıktı ekstra bir bardak kefir içtim belki o blraz etkili oldu bende 18 dk sonra 2. Saat tokluğu ölçücem 🥰
Sermec27 Suzii-90 olabilir kaşar cok yersen etkiliyor ama yine iyi canım benim de su an 2. Saat tokluk 87 cıktı 16 sayı birden düşmüş cok şükür
Eceee7 Sermec27 Suzii-90 aclik 85 cikti tokluk 139 ilk kez bu kadar yüksek çıktı sabah yarım patatesten omlet yapmis sanirim o yukseltti😒😒😒
Suzii-90 Sermec27 cok iyi cikmis canim sekerin dusuk oldugu zaman aclik halsizlik usume falan hissediyo musun
Sermec27 Eceee7 canım ben hiç patates yemiyorum korkuyorum bence sende yeme patates cok etkili seker yüklemesinde bende eşime sabah patates püresi yaptım ama korkudan 1 catal bile almadım yürüyüş yap düşer
Suzii-90 Eceee7 patates yeme canim karbonhidrat değeri yüksek patates giren yemekleri dahi yemiceksin dedi bana diyetisyen 2 aydır ağzıma sürmedim hiç
Eceee7 Sermec27 cok uzun süredir yemiyrdum sabah canim.cok isteyince yedim pişman oldum anında firlamis😒 ara öğün yogurt kivi yedim öğlene düşer inşallah
Sermec27 Eceee7 inşallah canım hareket et düşer bak benim genelde 2 saat tokluk cok az düşüyordu birinci değere göre bugun sabah tokluk 1.saat 102 cıktı sonra baya harekekt ettim 2. saat tokluk 87 cıktı ilk kez böyle fazla düştü
damlaaltinay Sermec27 ne güzel ya benim bir gün 130 bir gün 110 çıkıyo tokluk anlamıyorum 😓 sizinkiler nasıl bu kadar düşük çıkıyo 🥺
Sermec27 Eceee7 bende bugun cıkcam dısarıya hava da iyi dogursakta rahatlasak artık her gece rüyamda tatlı patates kızartması hamburger pizza yirorum rüyalarıma giriyor bildiğin 😁
Sermec27 Eceee7 aynen gecen künefe gördüm reklamda peynirli Allahım Allahım dedim eşim diyor istersen sipariş vereyim diyor bende oldu sonra şeker 200 e fırlasın dedim 🥰