Sermec27 Suzii-90 ara öğünde de yarım dilim elma içine kara buğday patlağı az tarcın atıp yesem mi ki 🥰
Suzii-90 Sermec27 karabugday patlagi aldım bende denedim aksam pek tadı yok ama idare eder yoklukta gidiyo
Suzii-90 Sermec27 ye canim bisey olmaz bi ara ecenin dediğini de yapicam elma kavurup tarcinlayip yemiş ya tatlı gibi olmuş çok tatlı krizlerinde o da olabilir hem kolay da
Eceee7 Suzii-90 migros satıyor canim bide internette firma kendisi indirim yapmış bayagi ben araştırdım da katkı koruyucu guleten yok dünya lezzet ödülü ne almis bayagi iyi yarin seker olcecem alıp deneyecem bakalım Sermec27 @Deletedmom737382
Sermec27 Suzii-90 bende elma kavurcam birazdan az tarcın koycam az karabuğday patlağı ara öğün olarak bilmiyorum bir ara denerim bakalım 🥰 labne cok hoş oluyor ben yirorum tavsiye ederim 🥰
Suzii-90 Eceee7 bi dene bakalım canim bizde deneriz ona göre ben arada bir karecik bitter çikolata yiyorum da olmadı bunu da denerim
Eceee7 Sermec27 yaa esim istedi bugun ben aldığım sütten ayırdım aksam yapacam ama yemem.ben pek sevmiyorum sutlaci. Artırabilir seker ve pirinc var ya
Suzii-90 Sermec27 aynen yaa sorma bende öyleyim 1 adet baklava 35 gr olarak 17 karbonhidratmis ben şimdiye kadar hiç yemedim korktum bu kadar düşük olduğunu bilseydim bir dilim yerdim 17 karbonhidrattan ne olacak
Eceee7 Suzii-90 kepekli ile yapacaksan olur bence canim bizde kepekli yok ben çok sevmiyrm diye onemsemedim
Suzii-90 Sermec27 insallah canim aynen bende o kadar dayandım biraz daha dayanırım bazen çok kötü oluyorum enerjim dusuyo ama ne yapayım biraz daha sabır haftalar ilerledikçe daha yüksek cikiyo değerler
Eceee7 Kızlar bebislerin isimleri ne aklıma.geldi simdi benim ki Ece olacak inşallah sizinkiler belli.mi😊Sermec27 Suzii-90 @Deletedmom737382