Dilara1903 Deletedmom737382 ayy bugün aldığım en güzel haber diyebilirim ya darısı başımıza🙏 Benimde ablamın komşusunda vardı şeker sık sık konuşurduk, o da doğum yapmış gayet iyi kendi de bebek de🤗
Suzii-90 Ozge890 o zaman yediklerine dikkat et canim karbonhidratlardan meyvelerden uzak dur o zaman dengeli gider fazla kaçırırsan da yemekten sonra oturma yürü evin içinde de olsa hareket halinde ol o zaman da yukselmiyo
cilekbebek22 Bugün şekerimi ölçtüm açlık 97 tokluk 1.saat 98 tokluk 2. saat ise 80 çıktı açlıkla tokluk arasında fark yok neden böyle çıkıyor sizlerdede oluyormu
Sermec27 cilekbebek22 onu hiç bilmiyorm canım ya aclık az hafif yüksek ama toklukla arasında neden 1 fark var bilmiyorum benim genelde aclık 85 se tokluk 100 110 arası cıkıyor
cilekbebek22 Sermec27 benim tokluklar genelde hep düşük de açlık neden böyle çıkıyor ona anlam veremedim kontrole kadar neden yüksekse ona dikkat edeyim diyorum doktor ilaç insülin falan vermesin diye
Sermec27 cilekbebek22 canım geceden 10 bucuktan sonra bir sey yiyip içme su da içme o da blraz etkiliyor aclıgı
Deletedmom737382 @Dilara1903 @demetinceyildirim @Eceee7 @Suzii-90 Sermec27 Günaydin Kizlar, iyi sekerimizin yükselmedigi haftalar dilerim😬🌸 bugün kasarli yumurta, yanina 5 dilim extra kasar, 5 tane Zeytin, bide yesilik yedim, ilk defa sabah 2 dilim ekmek yedim seker 105 cikti 🥰 aclik 85 di.
Sermec27 Deletedmom737382 günaydın canım 🥰ben bunları yesem 130 olur heralde 😁 benim aclık 82 cıktı 1 dilim tam bugday ekmeği ve haşlanmış 2 yumurta yedim sadece 40 dk sonra ölçücem tokluğu kaç cıkar bilmiyorum
Eceee7 Deletedmom737382 afiyet olsun canim bende 5 zeytin 1 h yumurta 2 ceviz domates salatalık dereotu maydanoz nane lor peyniri 2 dilim siyezli ekmek yedim .ölçüm çubuğu bitmişti haftasonu sabahta çıkıp almadım yarin doktor kontrolünde alıp olcecem zaten yarın aclik tokluk kandan olcecek hastane 😊
Suzii-90 Deletedmom737382 gunaydin kizlar bende menemen yaptim yanına da yumurta hasladim ben menemeni yumurtalı yiyemiyorumda🙈 aclik 73 çıktı toklukda 15 dakika sonra olcucem
Deletedmom737382 Sermec27 bende hep sabahlari 1 dilim ekmek yiyordum ve yine 105 aralari cikiyordu. Bugün 2 dilim ekmek yedim ayni cikti. Bos bosun ac gezmisim😂🥰
Deletedmom737382 Eceee7 dayanmiyor degilmi🙄 bende baslarda cok cabuk bitiriyordum stribleri. Afiyet olsun canim🥰
Tubaaa90 Eceee7 canım hazır açlık tokluklarını ölçecekmişler ölçüm cihazınıda yanında götür aynı zamanda kendinde ölç cihazının ne kadar doğru ölçüp ölçmediğinide anlamış olursun ben öyle yapmıştım