Sermec27 damlaaltinay canım ben dün az nohut ezmesi yedim üstünde salata vardı yarım tam bugday lavaşla beraber kabak yemeği de vardı az benşm yükseltmedi 105 cıktı değerim nohutu da kararında yiyebiliyorsun ki 🥰
Sermec27 damlaaltinay evet canım sabah aclık sonra sabah öğlen akşam tokluk 1 saat ölçüyorum günde 4 kez
Sermec27 Dilara1903 damlaaltinay Deletedmom737382 demetinceyildirim Alinamoms Suzii-90 Eceee7 Öğlenki gibi yedim kızlar yani az kısır üstünde salata yanında da etli kabak yemeği yedim 5 kasık falan 106 cıktı 🥰
Sermec27 Prenseslerannesi34 diyetle böyle cıkıyor ben elimden geldiğince diyet dısına cıkamıyorum ama mesela 2 lahmacun yirorum bazen 130 falan cıkıyor o zaman
Dilara1903 Sermec27 ayy günlerdir bir tane baklava var gelip gidip bakıyorum eşime de sinir oldum ye diyorum ha bugün ha yarın yicem deyip durdu😄
Suzii-90 Sermec27 benimde 114 çıktı kizlar bende sac kavurma yaptim 2 dilim çavdar ekmegi acı biber yanında da ayran 😋 bu aksam ki menum buydu ama yemekten sonra bu saate kadar ara ara oturdum ara ara yürüdüm yüksek çıkmadı şükür
Eceee7 Sermec27 ben 4 te yedim ogle aksam.gibi oldu hala hazmedemedim midem cok fena doğuma kadar böyle giderse.vay halime
Suzii-90 Sermec27 yok canim cikarmiyo meyve ve üzerine biraz tarçın dedi bana diyetisyen ben meyve olarak sadece yeşil elma yiyorum etkilemedigi için
Suzii-90 Prenseslerannesi34 evet canim olcuyorum evde Vala sen bilirsin canım bu şekilde doğru gittiğine inanıyorsan yaptirma benim yüklemede aclikda yüksek çıktı 92 evde olcuyorum hemde su içtiğim halde evde olcumlerde 92 yi hiç görmedim acliklarimda hep 69 70 ler çıkıyo
Deletedmom737382 @Sermec27 @Suzii-90 iyi cikmis kizlarrr 🥰 bende 5 dakkikaya ölcicem bakalim hayirlisi😬