Sermec27 Deletedmom737382 aynen canım bende 10 u ceyrek gece 1 bardak kefir içtim bakalım yarın aclık kaç cıkacak 🥰
Sermec27 ozlem3333 canım ben o gün rutin kan idrar tahlili de vermiştim hepsine 360 ödedim be kadar bilmiyorum yani
Suzii-90 Deletedmom737382 Sermec27 ay kizlar ben şu içmeden duramam seker yuklemesinde zor durmustum 🥴 gerçi şu da içsem düşük cikiyo aclik çok şükür mesela bu sabah 79 çıktı suyu da çok içmiştim
Deletedmom737382 Suzii-90 benimde hic siniri gecmiyor canim ama nadir 80 felan görüyorum. Bugün bi denicem bakalim😂 InsAllah gece unutup icmem😬
Suzii-90 Deletedmom737382 benim aclik 73 çıktı canim su da ictim ama bu sefer çok içmedim sen naptin durabildin mi gece aclik kac çıktı
Suzii-90 Ozge890 yok canim akıl ne demek estagfurullah sadece yaşadıklarımızdan söylüyoruz insallah diyetle normale döner suyu da seker de olcuyo musun evde şekerini
Sermec27 Suzii-90 benim 84 cıktı bugun gece 10 bucuk gibi kefir içtim yattım bakalım tokluk ne cıkacak 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği az salatalık 3 zeytin az peynir yedim 🥰
Deletedmom737382 Suzii-90 icmissim haberim olmadan 😂 acligim 87 cikti canim tokluk da 100 cikti 🥰 senin tokluk?
Sermec27 Deletedmom737382 Suzii-90 Dilara1903 demetinceyildirim Alinamoms Eceee7 kızlar bugun aclık 84 cıktı sabah 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği yanında 3 zeytin blraz peynir biraz salatalık yedim tokluk 1.saat 113 cıktı bu arada 21. Haftaya kadar 51 bucuk kiloydum 52 ye cıkmıştım bugun tekrardan tartıldm tekrardan 51 bucuğa düşmüşüm 🥰
Suzii-90 Deletedmom737382 ya benim tokluk önce 128 çıktı sonra tekrar ölçtüm aynı parmaktan aynı deldigim yerden o zaman da 135 çıktı anlamadım 128 mi 135 mi 2.saate bakicam mecbur
Eceee7 Sermec27 afiyet olsun canim bugun bende tartildim 31.haftaya kilo vererek girmişim yarim kilo sasirdim bebek kilo alsın saglikli olsunda 😊 ben bugun seker olcmuyrm gece uyuyamadim midem surekli batiyr sabah 1 yumurta 2 kasik lor 2 ceviz 2 dilim ekmek 2 biber yedim daha da kötü oldu hazimsizlik
Deletedmom737382 Sermec27 bende 1,5 dilim ekmek, peynirli yumurta, yanina kasar, zeytin, roka, salatalik yedim 100 cikti 😘 @Eceee7 gecmis olsun canim
demetinceyildirim Sermec27 afiyet olsun ben bugün ölçmedim şekeri hafif şeyler yedim zaten.Ama kızlar bişey sorucam bende 61 hamile kaldım 2 haftadır 63.8 hiç oynamıyor niye olabilir 😂öbür hamileliğimde 14 kilo almıştım bunda daha 3 kilo aldım 28 hafta olucam bu akşam 🤔
Sermec27 Eceee7 zaten zayıfım daha da zayıflıyorum ilk oğlumda doguma 17 kılo ile gitmiştim bunda en fazla 7 8 kılo ile gitcez heralde onlar saglıklı olsunlar da biz kılo versekte olur sen 1 gün ölçüp 1 gün ölçmüyorsun dimi 🥰
Eceee7 Sermec27 evet canim hafta 2 3 gu olcsen yeter diyr doktor 7.haftadayim diyette .saglikli olsunlar da canim sen evet 8 kiloyu ancak görürsün bu haftadan sonrada midemden yiyemeyecem bende şekerden cok
Sermec27 Deletedmom737382 güzel cıkmış ben bu ara yemek yiyip oturuyorum valla gecen gün ki hezimetten sonra 1 hafta daha böyle gider sanırım ondan biraz daha yüksek cıkıyor sanırım 🥰
Eceee7 Deletedmom737382 afiyet olsun canim sagolasin sen kaçıncı hafta gündesin canim artik her an gelebilir senin bebis😊
Deletedmom737382 Sermec27 bende bugün hareket etmedim canim. Okadar yorgundum ki kahvaltidan sonra kendimi yataga attim 😂😂
Sermec27 Eceee7 midem de şükür bir sorun yokta işte korkudan doymadan kalkıyoruz sofradan inşallah bugünlerde gecer 🥰
Sermec27 Deletedmom737382 valla eşim dün diyor noldu sana iyi misin hem az yemekten hem de yaptıgım temizlikten sonra kolumu kaldıracak halim yok adam valla üzülüyor halime az ye bir sey olmaz diyor dün dedim ki 27 gün sonra dogum günüm diyorum nereye götüreyim seni diyor dedim pasta mı yiyoz sanki ne yiyoz ben bir yere de gitmek istemiyorum bir sey de yemek istemiyorum diyorum o da gülüyor 😁