demetinceyildirim Sermec27 Suzii-90 27+5 bende kızlar ilk doğumum sezeryandı buda muhtemelen öyle olucak bekletebildiğimiz kadar bekleticez dedi doktor 39 felan
Suzii-90 Alinamoms sorma ya bizde de durumlar aynı aslında çok da zor değil öğrenmek ne bilim bana da bugun gönderdi öyle bi baktım da yiyebileceklerimize
Deletedmom737382 demetinceyildirim bende 39 olcam canim Allahin izniyle. Sen kac haftaliksin? Sekerin nasil gidiyor?
demetinceyildirim Deletedmom737382 ya bitmişş sayılır ne güzel ☺️Çok şükür bi sıkıntım yok şuanlık boll su spor kararında yemek devam ediyorum canım aradada ölçüyorum hiç yüksek çıkmadı henüz🤲
Sermec27 demetinceyildirim yakınmışz seninle canım benim ilk dogumda sezeryan ama ben riskli gebeyim o yüzden en erken 37 de alır doktor diye düşünüyorum
Deletedmom737382 demetinceyildirim cok sükür canim bendede hic yüksek cikmiyor. Bol hareket ediyorum oldugu kadar, Allahim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin. 😘
Sermec27 demetinceyildirim evlat kaybı cok zor canım oğlumdan sonra eski hayallerim heveslerim kalmadı benim su an hayattayım gülüyorum ama sırf karnımdaki için ne eski heyecanım kaldı ne eski yaşama hevesim ayakta kalmaya çalışıyorum sadece