asliiyorgunn Kızlar ne zamana kadar kullanacaz şu an 8. Hafta dayım. Bi de benim kullandığımın içinde tüm vitamin ve mineraller de var. Kestikten sonra acaba başka vitaminler veriyorlar mı??
Babybay asliiyorgunn üç aya kadar kullanıyor daha sonra vitamin ilaçları ve kan ilacı kullanılmaya başlanıyor
MerveAbu asliiyorgunn canım ben bir kutu kullandım bir ay yani. Gebeliğimi 6 haftalıkken öğrendim ve doktorum başladı, ilacım bittiğinde 10 haftalıktı doktorum devam etmene gerek yok dedi
mercimeginanne asliiyorgunn ben doğurana kadar kullandım resmen 😂 13. Haftada folik asit hapımı bıraktım fakat aynı gramajda vitaminimin ve kan ilacımın içinde de vardı o yüzden doğuma kadar kullanmaya devam etmiş oldum :) zaten folik asidin fazlası depolanmaz vücuttan idrarla atılırmış doktorum öyle demişti :)
Merosing asliiyorgunn Merhaba:) 12. Haftaya kadar kullanacağız canım benim kullandığım folikasitte aynı şekilde multivitamin mineraller var. Doktorum 12. Haftadan sonra değerlerine bakarız ona göre takviye vitamin kullanmaya başlarsın dedi bana büyük ihtimal sende de aynı şekilde olur :)
BusraGr Bende 12. Haftamın sonuna kadar kullandım. Sonrasında çok kapsamlı bir multivitamin takviyesi verdi doktor içerisinde az miktarda folik asitten omegaya kadar neredeyse tüm vitamin ve mineraller mevcut
Meless asliiyorgunn 12.haftamdayım doktor bıraktırmadı mide bulantılarımdan ötürü demir ve omega verecekti daha çok midemi bulandırır diye 1 ay daha kullanalım dedi
Ozlem23 asliiyorgunn bana doktorum 37 ye kadar kullan dedi belki kisisinie göre degisiyodur kan değerlerine bağlıdır benimkindede bütün vitaminler var
Serpilbb asliiyorgunn bende senin gibi kullandım imom 12. Haftada bırakabilirsin dedi doktorum sonra decavit başladı 24. Haftada. Sen doktorunu dinle
Zezeeeyyldrm asliiyorgunn dun doktorum folik asiti kesti multivitamin verdi onun icindede folik asit var 12 vitamin demir magnezyum felan bunlarda var icinde 12 haftalik kesiyolar